To je to što me zanima!

Pukla ljubav: Bandić je uklonio Švaljek s Facebook profila

Aktivnosti zamjenice su nestale i promovira se rad Bandićeve nove udruge. Profilom dominiraju fotografije Milana Bandića s prijateljima, čišćenja snijega...
Vidi originalni članak

Iako nosi ime Milana Bandića, to je službeni profil gradonačelnika. Kako Sandra Švaljek obavlja tu dužnost, objavljujemo njezine aktivnosti.

Tako je glasio odgovor iz uprave Grada Zagreba prije dva mjeseca. Tada su na profilu na Facebooku Milana Bandića objavljivali fotografije s dva ili tri događaja dnevno na kojima je bila Sandra Švaljek. Čak su na kratko zamijenili i Bandićevu sliku Švaljekinom. Sada je obrisano gotovo sve što je radila zamjenica koja vodi grad. Ostalo je samo zabilježeno da je preuzela kormilo Zagreba nakon Bandićeva pritvaranja. I jedna dodjela nagrada. Profilom sada dominiraju fotografije Bandića s prijateljima, njegova osnivanja ogranaka Udruge, čišćenja snijega, odlazak na tržnicu...

Gradske službe ne bi trebale pratiti Bandićeve privatne aktivnosti, pogotovo ako se uzme u obzir obrazloženje s početka teksta. Bandićevi suradnici kažu da planira dati ostavku, smijeniti Švaljek i ići na nove izbore. 

Idi na 24sata

Komentari 138

  • 09.02.2015.

    Njegova predizborna obećanja su EPIC!!!!!

  • 09.02.2015.

    A zašto mi zagrepčani ne zaslužujemo imati gradonačelnika? Dokle će se čekati sa smjenom Bandića?

  • reley 09.02.2015.

    Meni samo nije jasno zašto i dalje dobiva plaču u punom iznosu a ne radi. Tko je to od građana Zagreba izglasao. Zašto svi ostali kad ostanu bez posla ne dobivaju plaču dalje?.

Komentiraj...
Vidi sve komentare