To je to što me zanima!

Puknuo magistralni vrelovod: Dio Zagreba ostao bez grijanja

Zbog sanacije puknuća magistralnog vrelovoda na raskrižju Horvaćanske ceste i Ulice Hrvatskog sokola u Zagrebu u petak u 6 sati obustavljena je isporuka toplinske energije...
Vidi originalni članak

Zbog sanacije puknuća magistralnog vrelovoda na raskrižju Horvaćanske ceste i Ulice Hrvatskog sokola u Zagrebu u petak u 6 sati obustavljena je isporuka toplinske energije krajnjim kupcima u naseljima Vrbani i Staglišće, a ponovna uspostava isporuke toplinske energije očekuje u popodnevnim satima, izvijestili su iz HEP-Toplinarstva.

"Razlozi puknuća magistalnog vrelovoda su starost dionice vrelovodne mreže te korozija cijevi uzrokovana izlijevanjem oborisnkih voda pomiješanih sa sredstavima kojima se zimi tretiraju kolnici", stoji u priopćenju.

Iz HEP-Toplinarstva građane mole za strpljenje i razumijevanje.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Cipelcug 23.12.2016.

    Nadam se da će popraviti do sutra.

  • nekiTip_3 23.12.2016.

    sve se da riješit provjerom debljine cijevi i spojeva van sezone grijanja.

  • Jimmy Gibbs Junior 23.12.2016.

    Kakvi čobani rade taj posao, pola tih stvari njihova greška i greška "nadzornika" koji ih pošalje bez dobrih informacija na lokaciju. ovaj show na horvaćanskoj ljudi mogu uživo gledati zadnja tri dana i pozivam sve da pogledaju kako MAJSTORI rade svoj posao. nece to portali napisat.

Komentiraj...
Vidi sve komentare