To je to što me zanima!

Pula: Britanac gađao kupače na plaži, a udario je i redara

Redar je Britanca (24) upozorio da prestane bacati kamenje na ljude, no mladić je onda počeo gađati njega. U jednom trenutku mladić je redara čak i udario u glavu
Vidi originalni članak

Zbog drskog ponašanja na plaži na Puntiželi pulska je policija prijavila 24-godišnjeg državljanina Velike Britanije. Mladić je u ponedjeljak oko 17.45 sati na plaži gađao kamenjem druge kupače, a kada ga je 24-godišnji redar iz Pule upozorio na ponašanje, Britanac je počeo bacati kamenje i prema njemu. U jednom trenutku mladić je redara čak i udario u glavu te ga lakše ozlijedio.

Policajci su Britanca uhitili te će ga zbog počinjena prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira danas privesti na Prekršajni sud u Puli.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • strelica 12.09.2012.

    Zloćo neposlušni.

  • ッi シ 11.09.2012.

    cuj uzivaj uz Hrvatsko more i Hranu i ljude ali nemoj praviti nemira jer ja isto ne idem u Englesku i uriniram po Buckingham palacu! Ostra novcana kazna do par tisuca Kuna i jos par tisuca se platiti redaru.

  • japanokinez 11.09.2012.

    U brošuri lijepo stoji da se kamenčići i srednje veličine kamenje, mogu slobodno bacati po domačinima. Zato nam i dolaze. Šta mislite da bi nam ko došao da nema jasno i transparentno da se gađati kamenjem može. Dole u napomeni stoji, ako te tko sprečava i njega možeš gađati. Sad kad ga dovedu sucu, čisto me strah da neće imati bar 5-6 kamenčića.

Komentiraj...
Vidi sve komentare