To je to što me zanima!

Pula: Dječak (10) glavom prošao kroz staklo auta

Dječak je htio zaobići parkirani BMW. Zakačio je auto, odbio se i svom silinom glavom udario u vjetrobransko staklo. Zadobio je teške ozljede
Vidi originalni članak

L. B. (10) u subotu se navečer biciklom vozio po Ulici Bože Gumbca u Puli. Htio je zaobići BMW 3 pulskih registracija, koji je bio parkiran kraj kućnog broja 12. No vozio je prebrzo i nije se uspio snaći. Nije skrenuo te je zakačio za auto, odbio se i svom silinom glavom udario u stražnje vjetrobransko staklo BMW-a te ga probio. Staklo se rasulo po cesti. Teško ozlijeđenog dječaka majka je odvezla u pulsku  bolnicu, gdje su ga zadržali. Liječe ga na odjelu abdominalne kirurgije. Srećom, izvan je životne opasnosti. Vlasnik BMW-a je Sanjin Dovečer (29) iz Marčane kraj Pule. Njegov auto je bio propisno parkiran. BMW je star manje od godinu dana.
- Mali je divljao biciklom i odjednom se zaletio u naš auto. Napravio je rupu veću od nogometne lopte - kaže otac vlasnika auta te dodaje da bi štetu od pet tisuća kuna trebali platiti dječakovi roditelji. Policija će protiv njih podići prijavu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • majabgsk 29.10.2009.

    \"mali je divljao\", isuse hriste pa ima samo 10 godina!

  • pula201 31.08.2009.

    @gladijator - isto što i u svim drugim gradovima,nažalost. Bilo bi dobro da se samo u Puli sranja događaju....................

  • gladijator 31.08.2009.

    jadan mali samo da preživi i da ne bude posljedica, pred njim je cijeli život! šta je toj Puli? luđak zaklao ženu, rumunj nestao u moru, pa šta je to!

Komentiraj...
Vidi sve komentare