To je to što me zanima!

Pula: Dječaka udario auto zbog teške školske torbe

Dok se šetao nogostupom u Ulici 43. istarske divizije u Puli, dječaka je torba pretegla na kolnik. U tom je trenutku naišao Golf te ga lakše ozlijedio
Vidi originalni članak

Sedmogodišnji dječak iz Pule je lakše je ozlijeđen u prometnoj nesreći u četvrtak oko 16.50 sati u Ulici 43. Istarske divizije, jer je zbog težine školske torbe izgubio ravnotežu i pao na kolnik. Tada je na njega naletio Golf koji je vozila 55-godišnja Ružica S. iz Ližnjana. Dječačić je od udarca pao na kolnik, ali je, kaže policija, zadobio samo lakše ozljede. Neslužbeno doznajemo da je dječačić zadobio ozljede u donjem dijelu leđa, u vidu hematoma. Mališan se navodno događaja ne sjeća.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Snow White 01.03.2008.

    kusirica, naucit od tebe?? hahaha, dooobar, ne znas ni sta je blog, ocito niti ne znas kolko djeca onda sada nose knjiga jer vidim da si ti ostao u svome dobu =)

  • Kusirica 29.02.2008.

    \"nostradamuss\" Nimam ti ja pojma ca je to Blog ili Glog! :-))) \"latice\" a i vama svima na portalu! Nimam ti ja straha za moj odgoj prema dici dok mi malo jaci tipovi dolaze po pomoc kaj Vas famozni i medju najjacih psihijatra i njegove zene ud Kosute. A ima jos podosta tega di bi te mogli cuti i naucit ud mene. :-))))))

  • nostradamuss 29.02.2008.

    Kusirica, jesi razmišljao da počneš pisati blog? Vjeruj mi bio bi jedinstven. :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare