To je to što me zanima!

Pula: Izbodeni mladić (19) se u bolnici bori za život

Vilija Šilipetara (19) u subotu je preklopnim nožem izbo Marinko Krtinić jer mu je oštetio brisač na autu. S napadačem je bio i pijani otac
Vidi originalni članak

S teškim ubodnim ranama i ozljedama trbušne šupljine Vili Šilipetar (19), koji je u subotu uvečer u središtu Pule izboden nožem, u pulskoj Općoj bolnici bori se za život. Vili je liječničkim žargonom stabilno, ali i dalje kritično, a kako doznajemo, već je dva puta operiran. Vilijeva obitelj je ogorčena i svi se samo nadaju da će se njihov Vili izvući.
- Majko moja mila! Svaku minutu molim Boga da mi se sin vrati u zagrljaj. Moje dijete danas krvari i tko zna čije je sutra na redu. Ovo oko nas je pravo ludilo. Zamislite, otac na ulici s pištoljem, a sin s nožem u ruci napadaju moje jadno dijete. Pa gdje to ima? Mi u Puli ne živimo životom dostojnim čovjeka zbog ovakvih nasilnika. Želim da se u mom gradu nasilje, noževi i oružje maknu s ulice. Ja i moja obitelj nikoga ne mrzimo i samo želim da živimo u miru i slobodi i govorim to u ime svih majki da i one sutra ne zaplaču – u suzama preklinje Vilijeva majka Vlasta.
U policiji kažu da je Marinko Krtinić (20) zbog pokušaja ubojstva uz kaznenu prijavu u nedjelju uvečer završio iza rešetaka pulskog zatvora. Nesretnog Vilija obijesni Marinko je izbo preklopnim nožem dužine 20-ak centimetara u trbuh, i to samo zbog verbalne prepirke i oštećenja brisača na njegovu automobilu u navijačkom ludilu u Puli prije nekoliko dana, nakon nogometne utakmice Hrvatska – Njemačka. Policija je odbačeni krvavi nož pronašla samo desetak metara od mjesta zločina. Napadu s nožem, kako doznajemo, nazočio je i napadačev ne baš trijezan otac Dane Krtinić (56) s 1,30 promila alkohola u krvi. Napadačev otac je prema nesretnom mladiću mahao pištoljem i dobio samo prekršajnu prijavu. Riječ je o pištolju Crvena zastava kalibra 7,65 milimetara koji je posjedovao legalno.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • user_25460 24.06.2008.

    ćaća mahao pištoljem i dobio samo prekršajnu prijavu!i opet će mahat pištoljem i dobit prekršajnu prijavu!i opet, i opet....samo pitanje je kad će taj pištolj opalit.a što se tiče sina nasilnika:šta drugo očekivat?jabuka ne pada daleko od stabla!

  • angel7 23.06.2008.

    treba se uvesti stroze kazne jer ovo vise nema smisla. svaki dan je nekakva tucnjava,ranjavanja,ubojstva,razbojstva. treba stat tomu na kraj jer ne bu dobro.

  • madafakafromkroejša 23.06.2008.

    zivot mladog momka vrjedi isto kao i brisac??svaki komentar je suvisan......idiot,trpajte ga u ludaru

Komentiraj...
Vidi sve komentare