To je to što me zanima!

Pula: Prijetio djevojci (27) da će je ubiti pa je zatočio u stanu...

Muškarac (35) je fizički napao djevojku, te joj zaprijetio da će ju ubiti. Nakon što su policajci po dojavi zvonili na vrata stana on je fizički nasrnuo na nju i nije joj dao da otvori vrata
Vidi originalni članak

Nakon što je pulska policija podnijela kaznenu prijavu, Općinsko državno odvjetništvo provelo je dokaznu radnju prvog ispitivanja 35-godišnjaka zbog počinjenja kaznenih djela protupravnog oduzimanja slobode i prijetnje. 

Muškarac je, navodi se u optužnici, 27. studenog u Puli fizički napao 27-godišnjakinju, te joj zaprijetio da će ju ubiti. Nakon što su policijski službenici po dojavi zvonili na vrata stana 27-godišnjakinje, 35-godišnjak je uporabom fizičke sile sprječavao djevojku da otvori vrata, te izađe iz stana i potraži pomoć.

SABORSKI ODBOR: 'Obiteljsko nasilje u Hrvatskoj poraslo je za 43 posto, tražimo strože kazne za nasilnike'

Zbog svega navedenog, sutkinja istrage Županijskog suda u Puli je  prihvatila prijedlog Općinskog državnog odvjetništva, te muškarcu odredila istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke u postupku i opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • zamzung 12.12.2020.

    Prenapuhano, nije ju 'zatočio' nego nije htio otvorit vrata policajcima, kakvi su nebi ni ja.

  • David Mills 12.12.2020.

    nego , što će te puste žene kad pozatvaraju 2/3 muškaraca nasilnika u hrvatskoj!?

  • dadalooo 12.12.2020.

    Od 21.12. kad će uvesti propusnice, što je apsolutno kršenje svih ljudskih prava i za što bi trebali ići u zatvor, će porast nasilja biti ogroman!

Komentiraj...
Vidi sve komentare