To je to što me zanima!

Pula: Ubio bivšu suprugu, pa sebe u bistrou Perffeto

Ubijena je bila konobarica u kafiću, a ubojica je bio njen bivši suprug. U nju je ispalio nekoliko hitaca iz kalašnjikova, prije nego je ubio i sebe
Vidi originalni članak

U pulskom kafiću Perffeto u Gervaisovoj ulici u naselju Veruda Porat u utorak u 10.05 sati muškarac je iz kalašnjikova s više hitaca ubio bivšu suprugu koja je tamo radila kao konobarica. Potom je presudio i sebi. Doznajemo da je ubijena Adelina Čadraki (29), a ubojica je Hasim Čadraki (40), oboje s prebivalištem u Umagu. Ubojstvo i samoubojstvo dogodili su se samo stotinjak metara od mjesta gdje je ubojica Damir Voškion počinio peterostruko ubojstvo.
- Čula sam dva hica, pa onda opet još jedan. Mislila sam, ma šta opet slučaj kao Voškion. On je ušao s kalašnjikovim u kafić. U kafiću je neka žena s djetetom u tom trenutku pila kavu. On je upao i naredio toj ženi da izađe, a ona je u šoku odmah pobjegla i sakrila se u obližnju prodavaonicu kod kafića. Tada su se čuli pucnji - ispričala je jedna susjeda. Policajci su obavljali očevid na mjestu događaja te razgovarali s nesretnom ženom koja je na sreću s djetetom uspjela pobjeći, i tako izbjeći sigurnu smrt. Očevid na mjestu događaja uz djelatnike PU Istarske obavljali su istražni sudac Eugen Pustijanac i županijska državna odvjetnica Mirjana Zenzerović. O motivu ove strašne tragedije policija za sada šuti. Istražni sudac Eugen Pustijanec kazao je da je pregledao mjesto ove obiteljske tragedije te da je Hasim kriomice upao u kafić u kojem je u tom trenutku bila žena s djetetom.
- Ispalio je u suprugu više metaka, a potom ubio i sebe. Tijela će biti prevezena na patologiju pulske bolnice radi obdukcije. Supružnici imaju dvoje malodobne djece koje će sada zbrinuti Centar za socijalnu skrb - kazao je Pustijanec navodeći da je o motivima teško govoriti, te da su očigledno u pitanju problemi u toj obitelji.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • gucica 08.10.2008.

    Jurinho ti jadan stvarno imaš nekih problema sa ženama!Lako Sanaderu nama govoriti o sigurnosti kad je njegovo dupe sigurno,a šta bi bilo da se nedaj Bože nešto desi njegovoj obitelji?Mislim da bi stvari izgledale malo drugačije!Al smo jadni s takvom vlasti!

  • nuha 07.10.2008.

    zdjalog@htnet-dsl, jadan si kad brojiš krvna zrnca pa si prvo primjetio da su bosanci kao da se samo bosanci ubijaju

  • PDV_1 07.10.2008.

    sve nas manje ima tu.............

Komentiraj...
Vidi sve komentare