To je to što me zanima!

Puljak nakon sastanka sa Milanovićem: Imamo isto mišljenje, da srušimo HDZ

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Platforma Možemo je odlučila nastupiti samostalno, siguran sam da će u budućoj Vladi biti mjesta za sve one koji žele moderniju Hrvatsku, drugačiju Hrvatsku od one koju vodi HDZ, kaže Puljak
Vidi originalni članak

U Hrvatskoj politici i društvu događa se veliki obrat i svatko kome je stalo do Hrvatske i njene budućnosti treba sudjelovati u tome. Stranka Centar će sa SDP-om i partnerima podržati Milanovića kao premijerskog kandidata. Isto smo rekli i sinoć. Danas smo malo detaljnije razgovarali i imamo isto mišljenje, da srušimo HDZ i da Hrvatsku napravimo zemljom reda, modernu i europsku zemlju, rekao je Ivica Puljak nakon sastanka s Peđom Grbinom i predsjednikom Zoranom Milanovićem.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Izgleda kako je sastanak urodio plodom te kreću zajedno na izbore.

Podsjetimo,  predsjednik Milanović jučer je objavio da će ostavku na mjesto predsjednika države dati nakon parlamentarnih izbora, na kojima će se natjecati kao nestranački kandidat na listi SDP-a.

JEDNA OD OPCIJA HDZ-ov vitez Željko Reiner bi mogao biti predsjednik države!

-  Dogovara se zajednička lista u svim izbornim jedinicama koja će pobijediti na izborima. Oni koji žele srušiti HDZ svi moramo djelovati u istom smjeru, platforma Možemo je odlučila nastupiti samostalno, siguran sam da će u budućoj Vladi biti mjesta za sve one koji žele moderniju Hrvatsku, drugačiju Hrvatsku od one koju vodi HDZ. Riješili smo uvrede kad je dolazio u Split. Nije se ispričao, nije bilo potrebe. Razgovarali smo o tome i prešli na druge teme, na tom ručku je bila i Marijana. Mi nismo uopće tražili da se ispriča. Naš brak je čvrst i postojan. Ovih dana ćemo razgovarati o svemu i o mjestima i pozicijama. Mi ćemo tražiti da budemo partneri i u koaliciji i u budućoj Vladi - rekao je.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Cange 17.03.2024.

    Ivica Puljak je cuck. Zoka mu vrijeđao ženu, zvao je samodopadnom narikačom, a Puljak se ne usudi ni riječi reć o tome.

  • negoidiz 16.03.2024.

    a šimije matere ti. srbin milanče rastjerao ove komunističke štakore što su se okupili oko grbina srbina....

  • mdcro24 16.03.2024.

    Puljak tko je taj, koji bezveznjakovic

Komentiraj...
Vidi sve komentare