To je to što me zanima!

Pulski Romi: Huligani će izgubiti čast i biti ukoreni

Đurđevdansku proslavu Roma na parkiralištu bivše vojarne Karlo Rojc u Puli narušila su dvojica pijanih Roma, Bećir Gušani (43) i Roki Rušiti (21)
Vidi originalni članak

Bećir Gušani (43) je s 2,06 promila alkohola počeo bacati glazbene instrumente na proslavi, a fizički je napao i 17-godišnjaka iz Pule. Odmah mu je "u pomoć" došao Roki Rušiti (21), kojemu je izmjereno 2.51 promila alkohola u krvi, koji je počeo divljati Opel Astrom. Policija navodi da je prvo udario u Rover, koji je bio parkiran, a potom i petogodišnjeg dječaka, kojega je majka držala za ruku.
- Dijete je prošlo s lakšim ozljedama i nakon pružene liječničke pomoći pušten je kući - kazala je Nataša Rogić iz policije. Nakon razbijanja dvojica Roma su pobjegla autom, no policija ih je pronašla i privela. Slijede im prekršajne prijave zbog remećenja javnog reda i mira, a organizatoru, predsjedniku Roma Istre Veliju Huseiniju, prijava zbog neprijavljivanja proslave Đurđevdana.
- Kao i svake godine smo slavili, bez alkohola uz našu tradicionalnu muziku, druženje i veselje. Onda su došli ti huligani i počela je tučnjava. Svi smo u šoku, kao i majka i dijete. Dobili su ogrebotine i modrice, a majka je dijete spašavala od veće tragedije - kaže Huseini.
- Ti huligani će biti ukoreni prema našim običajima i izgubit će čast - kaže Huseini. Priznaje da je pogriješio što skup ove godine nije prijavio policiji, već samo Gradu Puli.

UPAO NA SLAVLJE, PA AUTOM UDARIO ŽENU I DIJETE

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 20bucks 07.05.2008.

    Ma ja bi svu tu cigansku bagru na goli otok pa nek se tamo kote i divljaju. To je sve prljavi šljam!

Komentiraj...
Vidi sve komentare