To je to što me zanima!

Pune ruke posla za majstore: Stotine uživale u tetoviranju

Prva tatoo konvencija u Zagrebu: Mnogi su strpljivo sjedili po više od pet sati kako bi im omiljeni majstori na njihovim tijelima nacrtali slike koje su dugo birali
Vidi originalni članak

U neumornom zujanju aparata za tetoviranje i mirisu dezinfekcijskog alkohola u subotu su u zagrebačkom atriju kina SC uživale stotine posjetitelja prve tatoo konvencije. 

Mnogi su strpljivo sjedili po više od pet sati kako bi im omiljeni majstori na tijelu nacrtali slike koje su dugo birali. Neki su pak slike donijeli u glavi. 

Izlagači,  kojih je bilo 26 iz cijele Hrvatske, imali su pune ruke posla dok bi prvo na papiru skicirali priče koje su čuli, a onda ih prenijeli na tijelo. 

Mario Bijelić (27) iz Slovenije već se jako dobro razumije sa Splićaninom koji ga tetovira. U njegovom stolcu sjedi već treći put i samo je zbog njega došao iz Slovenije. 

Oko pet sati trebalo je i tatoo majstoru iz Sesveta da Nevenu Kanderoviću (39) na nozi istetovira hrvatskog vojnika iz Drugog svjetskog rata. Kanderović je sliku donio sa sobom.

- Podsjeća me na djeda koji je bio u ratu, a i ja sam domoljub i odluka je brzo pala - rekao je Neven. Poput svih ostalih koji su se tetovirali, očekuje kako će baš on osvojiti nagradu za najbolju tetovažu koju će birati u večernjim satima. 

Na štandovima su se mogle kupiti i mašinice za tetoviranje, nakit, kožnati korzeti i seksi igračke, a nekima je konvencija bila idealna prilika za piercing. 

Mnogi su s nestrpljenjem čekali nastup Vatrene Daisy, djevojke koja žonglira s vatrenim kuglama, te nastup plesačica na štangi. 

Ulaz je slobodan, a u tatooo showu može se uživati do nedjelje.

Idi na 24sata

Komentari 101

  • judgement 23.05.2013.

    Na lijepom tijelu je sve lijepo.

  • podravlje1 21.05.2013.

    eto sad su oni imali pune ruke posla a za deset godina imat če plastičari pune ruke posla da to skidaju

  • IvanParčina 20.05.2013.

    Zašto davat udese tijelu...i ovakve,u ovolikoj mjeri..

Komentiraj...
Vidi sve komentare