To je to što me zanima!

Pupovac: Još ne znamo hoćemo li ići u Vukovar, ali iskazat ćemo poštovanje žrtvama

Predstavnici SDSS-a još nisu odlučili hoće li u srijedu prisustvovati vukovarskoj Koloni sjećanja, ali Milorad Pupovac rekao je da će pronaći način kako iskazati poštovanje prema žrtvama
Vidi originalni članak

Predsjednik SDSS-a Milorad Pupovac za N1 je kazao da o odlasku na Dan sjećanja u Vukovar tek trebaju odlučiti u stranci.

- Mnogo je nepoznanica oko ovogodišnje komemoracije. Pandemijskih i drugih. Ali jedno je kod nas znano, naći ćemo načina da iskažemo poštovanje prema svim vukovarskim žrtvama i žrtvama Škabrnje - rekao je.

MUŽA JOJ ODVELI ČETNICI 'I danas u snu čujem suprugov glas. Pita me kako su djeca...'

Pupovac je prošle godine u Vukovar došao dan ranije jer ga je, između ostalog, danima ranije kritizirao vukovarski gradonačelnik Ivan Penava. Tom prilikom je u Dunav položio vijenac za Srbe koji su ubijeni uoči početka izbijanja oružanih sukoba, ali i za ranjene zaposlenike vukovarske bolnice koji su zarobljeni i ubijeni na Ovčari. Uz to, delegacija SNV-a je u crkvi Sv. Nikolaja zapalila svijeće za sve koji su stradali u Vukovaru.

OPASNOST OD ŠIRENJA PANDEMIJE Iz Ureda predsjednika poručili: 'Kolonu sjećanja u Vukovaru čine ljudi, a ne političke elite'

U novoj vladi Andreja Plenkovića nacionalne manjine dobile su i mjesto potpredsjednika Vlade koji je izabran iz redova SDSS-a. Tako je Boris Milošević bio i prvi politički predstavnik hrvatskih Srba koji je prisustvovao obilježavanju Oluje.

Idi na 24sata

Komentari 104

  • Siva Eminencija 16.11.2020.

    Doći će dan isplate ratne štete a to će biti dobar znak isprike i poštovanja.

  • sasa66 15.11.2020.

    Išao bi ti, išao. Samo šta te normalan narod ne želi vidjet, niti im imaš ti pametno šta za reći, idi ti svom pajdi Šešelju istomišljenici ste pa se od seli k njemu i šurujte zajedno ali ne u Hrvatskoj i po Hrvatskoj, dosta imamo nesreće sa tvojim koaliciskim partnerima.

  • jozicalen9 15.11.2020.

    Samo me zanima što na tu koaliciju sa ovim SDSS koji nas je u ratu ubijao kažu danas naši veliki ober Rvati iz Ercegovine?

Komentiraj...
Vidi sve komentare