To je to što me zanima!

Pupovac: Nećemo dozvoliti ponižavanje SDSS-a i birača. Suprotstavit ćemo se segregaciji

Jednako ćemo se suprotstaviti poticanju na nacionalnu i na vjersku mržnju, poticanju na političku mržnju koje u Hrvatskoj nažalost ima mnogo, poručio je Milorad Pupovac.
Vidi originalni članak

Mi nećemo dopustiti ponižavanje SDSS-a koji je predstavnik srpskog naroda u Hrvatskoj, to znači nećemo dopustiti ni ponižavanje onih koji za nas glasaju i koji su nam dali povjerenje da s njihovim glasom odlučujemo što je najbolje u interesu njihovom i u interesu Republike Hrvatske, rekao je u subotu šef SDSS-a Milorad Pupovac u Gudovcu, gdje se odaje počast žrtvama prvog ustaškog zločina nad Srbima na području Bjelovara.

POSTIZBORNA SURADNJA Penava: 'Domovinski pokret jasno radi distinkciju između SDSS-a i srpske manjine'

Drugo, nećemo dozvoliti, suprotstavit ćemo se političkoj segregaciji, bilo po etničkoj osnovi, ili po užoj političkoj osnovi. Jednako ćemo se suprotstaviti poticanju na nacionalnu i na vjersku mržnju, poticanju na političku mržnju koje u Hrvatskoj nažalost ima mnogo, dodao je Pupovac u kratkoj izjavi.

HNS-OVAC O VEĆINI Štromar za 24sata: Domovinski pokret nam ne smeta, ali prava manjina ne smiju se umanjiti

-  To smatramo ovoga trenutka svojom prvom i osnovnom zadaćom te suradnjom sa svima onima koji će dijeliti s nama tu vrstu brige, ne samo za manjinska prava nego i za dostignute demokratske vrijednosti u republici Hrvatskoj - rekao je.
 

Idi na 24sata

Komentari 119

  • smrekovaca 27.04.2024.

    mrš mamu ti

  • yocko 27.04.2024.

    Pupi tebe ne vole ni tvoji pravoslavci u Hrvatskoj,zašto Hrvati u Srbiji nemaju takva prava kao vi u HR.

  • NAŠ 1 27.04.2024.

    U HRVATSKOJ se kaže dopustiti, a tko je obrijani milorad da nekome nešto dopušta...... i da ucjenjuje........, em mu krsnu slavu.............., - - - - - - - -..…......

Komentiraj...
Vidi sve komentare