To je to što me zanima!

Pupovac nezadovoljan: Zdravko Marić nema političkog iskustva

Upitan bi li podršku novoj Vladi uvjetovali izbacivanjem ministra kulture Zlatka Hasanbegovića, Pupovac je odgovorio da je Hrvatskoj potreban novi početak
Vidi originalni članak

SDSS-ov zastupnik Milorad Pupovac u Dnevniku Nove TV osvrnuo se na imenovanje Zdravka Marića za mandatara HDZ-a za sastavljanje Vlade-

- To je pritisak na premijera da napusti funkciju. Marić je čovjek sa solidnom reputacijom u svijetu financija i poslovanja, ali bez političkog iskustva. Nije najbolji izbor- kazao je Pupovac dodajući da s HDZ-om nisu razgovarali oko mjesta u Vladi niti im je itko išta nudio.

- Hrvatska se nalazi pred ogromnim izazovom i svatko tko preuzima teret, bilo da formira novu Vladi, bilo da ide na izbore, mora donositi vrlo odgovorne odluke. Mi zastupnici SDSS-a i manjina i jedan broj drugih partnera smo potpuno svjesni toga, kao i činjenice da većina građana želi nove izbore - rekao je Pupovac. Na pitanje je li bliži izborima od preslagivanja rekao je da su bliži javnom mnijenju.

Upitan bi li podršku novoj Vladi uvjetovali izbacivanjem ministra kulture Zlatka Hasanbegovića odgovorio je da je Hrvatskoj potreban novi početak.

- Da li novo preslagivanje može donijeti novi početak, to mi ne znamo, ali sačekat ćemo i vidjeti kako će to izgledati. Mislimo da je Hrvatskoj potreban istinski novi početak koji će smiriti narod, obnoviti povjerenje i dati priliku da politika počne ponovno djelovati - rekao je Pupovac.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 68

  • moslavina995 11.06.2016.

    Evo Pupo se brine. On bi rađe "iskusnog" Milanovića. Imaju već veliko zajednićko iskustvo u pokušaju uništavanja hrvatstva!

  • tsomething 11.06.2016.

    Pupovac zadovoljan = hrvatski narod nezadovoljan, i obrnuto

  • Gledatelj 11.06.2016.

    Sta znači imati političkog iskustva kod nas u Hrvatskoj? Da se krade i da se za to ne zna. Eto ni Petrov nema previše iskustva, ali opet ne dozvoljava da se zataškaju afere. Sramota.

Komentiraj...
Vidi sve komentare