To je to što me zanima!

Pupovac: Nije bilo brzopletijeg i nesretnijeg početka od ovoga

Pupovac je istaknuo kako poslije svega "sumnja u namještanje, prevaru birača i mandatara koji je pronađen u nekoliko sati, koji loše govori i čita hrvatski"
Vidi originalni članak

Potpredsjednik SDSS-a Milorad Pupovac komentirao je za beogradsku televiziju B92 odluku da novi mandatar bude Tihomir Orešković.

- Nije bilo nesretnijeg, spornijeg, brzopletijeg i neuspješnijeg početka za jednu većinu, odnosno vladu, od ovog - rekao je Pupovac.

Osim toga, Pupovac je komentirajući odluku da nestranačka osoba bude novi premijer istaknuo kako poslije svega što se dogodilo u Hrvatskoj sada “sumnja u namještanje, prevaru birača i mandatara koji je pronađen u nekoliko sati, koji loše govori i čita hrvatski i ne poznaje svoju zemlju.

- Imali smo dobar razgovor s predsjednicom Kolindom Grabar Kitarović. Bez nas i ostalih zastupnika manjina nema stabilnosti, ni kratkoročno, ni dugoročno - izjavio je Pupovac.

Idi na 24sata

Komentari 336

  • TONI 1_1 26.12.2015.

    Kada je vas Milanovic izigrao dogovor sa Karamarkom da nece potpisati sa MOSTOM onda nije bilo brzopleto.Ti se nebi trebao javljati posto svaki nastup u javnim med.Srbije pljujes na sve sa Hrvatskim predznakom iako te hrvatski gradjani placaju.Ti nikada nisi osjecao Hrvatsku kao svoju Domovinu.Cekao si trenutak da se pridruzis svojima i krenes opet protiv RH.Dokazani ucesnici u ratu protiv Hrvatske danas su saborski zastupnici, koja je to glupost.

  • AntoOpačak 25.12.2015.

    Bez njega i njegovih nema stabilnosti. Varaš se drugar, s vama imamo samo nestabilnost.

  • ragbijaš 25.12.2015.

    Pupovac,molio bi te bez komentara.Nemojmo zaboravit.Kako vjetar puše,ti se okrećeš.Trčiš za vladajućima

Komentiraj...
Vidi sve komentare