To je to što me zanima!

Pupovac: Polančeca SDSS neće podržati u Saboru

Odlazak Polančeca iz Vlade navodno je pitanje dana. Pupovac smatra kako bi Polančec trebao sam riješiti odlazak, a ne da ga rješava koalicija
Vidi originalni članak

SDSS neće u Saboru podržati potpredsjednika Vlade Damira Polančeca, stav je stranke koji je Milorad Pupovac prenio premijerki Jadranki Kosor. Ponovio joj je da se pitanje Polančec treba riješiti u Vladi, a ne u Saboru koji treba raspravljati o prijedlogu oporbe da se Polančeca zbog brojnih afera, ali i stanja u gospodarstvu smijeni s dužnosti. Hoće li do četvrtka taj slučaj biti riješen Pupovac nije želio govoriti:
- Dio stvari je u rukama Polančeca i što se mene tiče volio bih da on drži stvari u svojim rukama što je moguće više. Bolje bi bilo da Polančec sam riješi ovaj slučaj nego da to rješava koalicija - rekao je Pupovac. Dođe li pitanje Polančecove smjene ipak pred Sabor Pupovac je rekao da će koalicija zauzeti stav.
- Koalicija sigurno neće htjeti biti žrtva jednog slučaja i jednog problema, jer ako dođe takav slučaj još jedan neće se valjda koalicija lomiti na tome, nego će slomiti takve slučajeve - rekao je SDSS-ovac. Potredsjednica Vlade Đurđa Adlešič (HSLS) o slučaju Polančec nije željela govoriti jer kaže da ništa novo ni zanimljivo nema za reći, a ulazeći u auto udarila je glavom. Nagađa se da bi Polančec mogao otići do kraja ovog tjedna, a postoje i priče da će se na njegov odlazak čekati još tjedan ili najkasnije do početka iduće sjednice Sabora sredinom studenog.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Zeljk0 27.10.2009.

    drug Tito: koja su ti zla napravili SDSS? koja su ti zla napravili Pupovac i ekipa? molim te ne seri, u ovoj državi ima više Srba koji bi za susjeda Hrvata gurnulli ruku u vatru nego Hrvat za Hrvata.

  • planinec 26.10.2009.

    Lako je Pupovcu davati savjete, a zna se \"kuda će voda teći\"!

  • brkan1 26.10.2009.

    Bravo Pupavac u pravi si, kada bi se HDZ borio za hrvatsku i svoj narod kao ti za svoj , hrvatska bio bila zemlja blagostanja.A što se tiče polenčeca i to si u pravu i ne popuštaj ni malo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare