To je to što me zanima!

Pupovac protiv preslagivanja: Hrvatskoj treba novi početak

Imali smo priliku u ovih šest mjeseci i sve su propuštene. Svi koji su te prilike imali moraju dobiti novo povjerenje od građana, kazao je Milorad Pupovac
Vidi originalni članak

Zastupnik SDSS-a Milorad Pupovac komentirao je za trenutnu krizu vlasti rekavši kako on, ali i cijeli SDSS, zastupa stav da su Hrvatskoj potrebni novi izbori.

 - Bilo kakvo preslagivanje bi bilo samo produžavanje agonije. Hrvatska treba novi početak. Imali smo priliku u ovih šest mjeseci i sve su propuštene. Svi koji su te prilike imali moraju dobiti novo povjerenje od građana - kazao je Pupovac i dodao:

Na pitanje da li očekuje dobiti neki poziv od premijera ili potpredsjednika o preslagivanju, Pupovac je rekao:

 - Ne očekujem ni jedan poziv o preslagivanju. Uostalom sad je i za to prekasno - prije tri mjeseca čekao sam poziv o nizu pitanja i nisam ga dobio.

Pupovac je rekao da će sastanak manjina biti uskoro, dodajući da je ono što je rekao ujedno i stav predstavnika nacionalnih manjimna.

Kazao je da od premijera nije dobio poziv, ali da su s drugim akterima s lijeva i s desna u kontaktu.

- Sve razgovore koje smo vodili ja ne mogu prepričavati iz respekta prema ljudima s kojima sam ih vodio - rekao je Pupovac.

Idi na 24sata

Komentari 100

  • dom01 06.06.2016.

    koje i kakve manjine ? a odlucuju o Hrvatskoj vecini ,,,imaju Hrvatske dokumente i mogu glasati ,,,,,,dali manjine bez njem ,ili Austrijske ili Svicarske Putovnice mogu u tim zemljama glasati ????

  • dom01 06.06.2016.

    kako moze Hrvatska napredovati kad svak ima pravo vise odlucivati o Hrvatskoj nego Hrvati ,,

  • EU LAW 06.06.2016.

    E moj srbine!

Komentiraj...
Vidi sve komentare