To je to što me zanima!

Pušenje u Hrvatskoj neće biti potpuno zabranjeno

Pušenje će sigurno biti zabranjeno u restoranima i kafićima većim od 50 metara kvadratnih, no vlasnici za pušače mogu osigurati prostoriju
Vidi originalni članak

Novi zakon o zabrani pušenja u javnim prostorijama neće potpuno istjerati pušače iz restorana i kafića zbog iskustava koja su s potpunom zabranom pušenja imale neke europske zemlje, piše Večernji list. Sabor bi zakon trebao donijeti do kraja listopada, a razmišlja se o blažoj varijanti. Pušenje će, naime, sigurno biti zabranjeno u restoranima i kafićima većim od 50 metara kvadratnih, no vlasnici za pušače mogu osigurati potpuno odvojenu prostoriju. Manji kafići moći će se sami opredijaliti žele li da se u njihovom kafiću puši ili ne.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • FAM 09.09.2008.

    Dobro dosli u Evropu, ja vec jesam u njoj, zato i znam sta pricam, jos malo pa ce nam i zrak zabranit. Ne radi se o Sanaderu (jer nece smjet ni pisnut,a tako je i u EU), ne radi se o tome jel to logican i pametan zakon, radi se o ZABRANI, ja sa sjecam od kad je dosao Euro dosli su nam sa brdom ZABRANA. I nije Sanader svijet izmislio, jer je tako pocelo i u Njemackoj, prekopirana situacija. Ali to su pravila igre ako hocete da nasa drzava udje u tu \"sjajnu, bliztavu, modernu\" Europu - ne daj vam Boze.

  • mayhem26 09.09.2008.

    Skuzili su majmuni da ce ako potpuno zabrane pusenje u kaficima drzavna blagajna,pa tako i njihovi đepovi ostati prazniji za nekoliko milijardi kuna.Ja sam pusač i sigurno nebi otisao u birtiju,a da nesmijem zapaliti,a takvih kao ja je sigurno pola milijuna...........E Sanaderu gade stari:-)))))))

  • Zhirafa 09.09.2008.

    Napokon logičan zakon! Gazda bira smije li se pušit ili ne smije u njegovom kafiću/restoranu a gost bira kafić koji mu odgovara. Ali dok se zakon ne donese i službeno ja ne virujem da će to bit tako, zvuči mi prepametno za našu vladu!:-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare