To je to što me zanima!

Pusić i Dačić pričali o Šešelju, a veleposlanika ipak vraćamo

Ministri vanjskih poslova Hrvatske i Srbije u telefonskom razgovoru istaknuli su kako će nastaviti raditi na normalnim međususjedskim odnosima između dviju zemalja
Vidi originalni članak

Ministrica vanjskih i europskih poslova Vesna Pusić u četvrtak je telefonski razgovarala sa srpskim kolegom Ivicom Dačićem nakon napetosti koje su izazvale izjave srpskog ministra Aleksandra Vulina i ratnog zločinca Vojislava Šešelja. 

Istaknuli su kako će nastaviti raditi na normalnim međususjedskim odnosima, objavljeno je na stranicama Ministarstva vanjskih i europskih poslova RH. 

Vijest o razgovoru objavili su i na stranicama ministarstva u Srbiji te ističu kako su se ministri složili da ''ovakvi incidenti ne smiju ugroziti obostranu želju za unapređenje odnosa'' te da treba ''raditi na normalizaciji situacije u interesu budućnosti dviju država i cijele regije''.

Ministrica Pusić kolegi Dačiću je rekla i da će se hrvatski veleposlanik u Beograd vratiti 7. travnja. 

Idi na 24sata

Komentari 167

  • _Slavonac_ 03.04.2015.

    Pusicka je opasnija za Hrvatsku od Seselja

  • vekavac 03.04.2015.

    Jedino Pusićka može vjerovati Dačiću jer je i on na vlas isti kao Šešelj i Vulić.Postoji i druga mogućnost a to je da radi za njih kad se ovako flegmatično ponaša u ovom slučaju.

  • matura 03.04.2015.

    Konzultacije obavljene

Komentiraj...
Vidi sve komentare