To je to što me zanima!

Pusić: Neću se kandidirati za eurovizijsku pjesmu

Znam da mi priroda nije podarila sluh, ali društvo i atmosfera me ponesu, odgovorila je Vesna Pusić onima koji su komentirali njen pjevački talent
Vidi originalni članak

Znam da mi priroda nije podarila sluh, ali srce mi ne da mirno stajati i odslušati zvuk te divne ode domovini. Pjevam kako znam i umijem. Iz duše, znajući da to baš i nije uhu najugodnije, tako je na svom blogu šefica narodnjaka Vesna Pusić odgovorila svima onima koji su se u medijima osvrnuli na njezin pjevački 'talent'. Pusić je na blogu i dodala da zna da pjeva smiješno, ali da je ponesu društvo i atmosfera.
- Za sve one koji su se zabrinuli da ću se kandidirati za eurovizijsku pjesmu, evo NEĆU - našalila se Pusić na svoj račun te zaključila da samo ako je čovjek svjestan onoga što ne zna, može biti svjestan i onoga što zna. Pusić je na konvenciji HNS-a u subotu punim grlom zapjevala "Moju domovinu".

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Keira 27.10.2007.

    kokokokokdakkodakodak, ja sam kokos

  • ana1410 25.10.2007.

    ma dajte ljudi, netko pamti rijeci pjesama, drugi ne, mislim da je ispod svakog nivoa uopce raspravljat o tome treba li Vesna Pusić znati tocne rijeci pjesme ili ne!!! prejadno!!!

  • entoni 25.10.2007.

    Mogla bi svakakvi se kandidiraju isto bez sluha!

Komentiraj...
Vidi sve komentare