To je to što me zanima!

Pusić: Nema povlačenja tužbe bez informacija o nestalima

Pupovac na primanju u SNV-u je apelirao je da se ''prestane manipulirati s iskustvom zločina i genocida te zagađivati međudržavne i međuetničke odnose''
Vidi originalni članak

Predsjednik Srpskog narodnog vijeća Milorad Pupovac na tradicionalnom prijemu povodom pravoslavnog Božića ocijenio je kako međusobne tužbe Srbije i Hrvatske za genocid nemaju temelja jer genocida nije bilo. Ministrica vanjskih i europskih poslova Vesna Pusić na to je rekla kako je Hrvatska spremna razgovarati o povlačenju tužbe ako druga strana osigura podatke o nestalima tijekom Domovinskog rata.

Pupovac je kazao da ni Srbija niti Hrvatska nisu imale dovoljno činjenične osnove za tu vrstu tužbi.

Apelirao je da se ''prestane manipulirati s iskustvom zločina i genocida te zagađivati međudržavne i međuetničke odnose''.

Pusić je podsjetila da je razgovor o povlačenju tužbi bio prijedlog hrvatske Vlade sa samog početka mandata, uz uvjet da srbijanska strana osigura podatke o nestalima, njih oko 900, piše RTL.

Idi na 24sata

Komentari 130

  • ludom 07.01.2014.

    Dosta mi je samo pogledati te face iza Pusićke. Dobijem samo potvrdu svoga stava.

  • Satnik Dušan Jugović 06.01.2014.

    Zaboravio sam, koji je hrvatski ekvivalent Pupovca u Srbiji? Znate ono, mučki provokator koji zloupotrebljava svoj etnicitet do maksimuma? Tako je, nema ga.

  • ĐuroKojot 06.01.2014.

    Obožavam ovu ženu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare