To je to što me zanima!

Pusić o koaliciji s Prgometom: 'Polako, još nema dogovora...'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Prgometov sastanak s Milanovićem u srijedu navečer potaknuo je nagađanja o tome da se namjerava prikloniti SDP-u. Pusić kaže da još ništa nije dogovoreno
Vidi originalni članak

Drago Prgomet iz Mosta u srijedu navečer se nije pojavio na sastanku u središnjici, ali se zato sastao s premijerom Milanovićem u stanu jednog ministra. Što su dogovorili nije službeno poznato, ali i sam je sastanak potaknuo nagađanja da je u Mostu došlo do raskola te da će se Prgometova struja prikloniti SDP-u.

Na pitanje je li se lijeva koalicija već dogovorila s Prgometom i je li istina da on u ponedjeljak s 10 zastupnika izlazi iz Mosta ministrica Vesna Pusić rekla je: ' Polako, još ništa nije dogovoreno.'

POGLEDAJTE VIDEO: Još nema dogovora

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Čelnici Mosta u srijedu su se sastali sa SDP-om i HDZ-om. Ono što su im predložili bila je vlada nacionalnog jedinstva. Od HDZ-a su dobili oštru odbijenicu, a takav se prijedlog nije svidio ni SDP-u.

Grčić: Mi smo dali svoje ponude

Na pitanje je li moguća Vlada nacionalnog jedinstva koju zagovara Božo Petrov, a u kojoj bi bili HDZ, SDP i Most potpredsjednik Vlade Branko Grčić je rekao:

- Pa rekao vam je gospodin Karamarko - poručio je prije sjednice Vlade.

Na pitanje što o tome misli SDP odgovara:

- Mi smo dali svoje odgovore i dali smo svoje ponude u smislu kako mi vidimo razvoj situacije, ali otom potom ne mogu sad razgovarati o tome - poručio je Grčić.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Miljenić: Vlada će biti najbolja moguća

Ministar pravosuđa Orsat Miljenić samo je ulazeći u Banske dvore poručio "Vlada će biti najbolja moguća za Hrvatsku i to je sve".

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video


Idi na 24sata

Komentari 208

  • BogdanaMihaljevic 12.11.2015.

    SDP nije sjajan niti bajan ali naspram Karamarkovog HDZ-a je sunce jer su do sad rijesavali probleme koje su nasljedili i jeli g...a zbog unistenog i pokradenog . Da pojasnim i u. u njihovim redovima ima onih koje bi rado maknula ali gledajuci šta su naslijedili nisu losi.Po meni Karamarko je veliki nacionalista a zapravo postoje samo ljudi i oni koji to nisu. Kad primitivci shvate to onda ce gledati kako zivimo bez obzira tko je na čelu.

  • sunčanana 12.11.2015.

    Prgomet nije glup. Sigurno zna da bi se izdajom svojih birača politički pokopao.

  • eto_bas_zato 12.11.2015.

    Vesna, mirovina je za tebe jedino rješenje

Komentiraj...
Vidi sve komentare