To je to što me zanima!

Pustili ga iz zatvora pa oteo, silovao i zadavio djevojčicu (9)

MAJKA VIDJELA OTMICU: Policija je nekoliko sati nakon otmice pronašla auto otmičara, a pored njega i tijelo djevojčice. U blizini je bio i osumnjičeni Poljak (38)
Vidi originalni članak

Francuska policija pronašla je tijelo djevojčice (9) samo nekoliko sati nakon što je oteta u blizini svog doma u Calaisu. Sumnja se da ju je oteo, silovao i zadavio Poljak (38) koji je nedavno pušten iz zatvora.

Svjedoci kažu kako je muškarac djevojčicu oteo u srijedu oko 15.30 sati. Otmici je svjedočila i majka djevojčice koja kaže da ju je ostavila samu u parku blizu kuće samo na pet minuta kako bi premotala dvoje mlađe djece. Izašla je u trenutku kada je otmičar gurao njezinu kćerkicu u auto, javlja BBC .

Policija je pronašla crveni automobil poljskih registracija u šumi Dubrulle sjeverno od grada. Blizu automobila pronašli su i tijelo djevojčice, a u blizini je bio i 38-godišnjak. Osumnjičeni je osuđivani kriminalac, a služio je zatvorsku kaznu u Francuskoj i Poljskoj, piše francuski Le Parisien .

Jedna od njegovih žrtava, 78-godišnja žena, kazala je da joj je policija obećala kako je Poljak protjeran u svoju zemlju nakon što je odslužio posljednju zatvorsku kaznu od šest mjeseci.

Idi na 24sata

Komentari 61

  • Dracubecca 19.04.2015.

    smeće

  • Dracubecca 19.04.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Ventusxs Ventus 17.04.2015.

    Po kratkom postupku bez presedana! Uzornoj majci koja ostavlja djete samo da bi presvukla dvoje druge djece za (5min)?????treba oduzeti djecu jer su i ovih dvoje bili sami bez nazora.

Komentiraj...
Vidi sve komentare