To je to što me zanima!

'Pustimo moralno nemoralno, Crnoji su nanijeli veliku štetu'

Pitam se koliko građana sada živi u sivoj zoni u prekršaju. Odstupio je jer nije počinio kazneno djelo, a prekršaj je prekršaj - rekao je Karamarko na Novoj TV
Vidi originalni članak

Potpredsjednik Vlade Tomislav Karamarko u Dnevniku Nove TV komentirao je aktualna politička zbivanja, prije svega slučaj bivšeg ministra Crnoje. Ponovio je da je proteklih dana Crnoja bio izložen pravoj harangi i dodao:

- Poprilična je šteta nanesena njemu, čovjeku koji se može podičiti ratnim putem. Na ovaj način je bio prisiljen da odstupi. Pustimo kategoriju moralno nemoralno, to je jako relativno. Pitam se koliko građana sada živi u sivoj zoni u prekršaju. On nije počinio nikakvo kazneno djelo, a prekršaj je prekršaj. Zbog toga je on, nakon što je dokazao da nije počinio kazneno djelo rekao dobro, sad ja idem.

Karamarko je rekao da bi idućih dana trebali znati ime novog ministra, a kriterij za imenovanje bit će stručnost i vjerodostojnost. 

Komentirajući napade na ministra kulture Zlatka Hasanbegovića, Karamarko je rekao da nema nikakvog razloga za njegovom smjenom:

-  On je perspektivan mladi znanstvenik, povjesničar, ima pravo na svoje klasifikacije, sve se svodi na to. Mislim da je i ta haranga bila neprimjerena i nadam se da će prestati.

Prvi čovjek HDZ-a govorio je i o prosvjedu potpore za Z1 televiziju kojoj je na tri dana oduzeta koncesija zbog govora mržnje. S obzirom da su se na prosvjedu mogli čuti povici poput "Za dom spremni", Karamarko kaže da nije za neprimjerenu komunikaciju u javnom prostoru i medijima, ali...:

- Nisam ni za zabranu rada medija. Po toj logici bi se moglo zabraniti puno medija, recimo kad se vrijeđaju osjećaji branitelja i domoljuba - kaže Karamarko.

Na pitanje hoće li se priključiti zahtjevima za smjenom šefa SOA-e, Dragana Lozančića, Karamarko je odgovorio:

- Ono što znam o tome je sve što sam pročitao i vidio u medijima. Prema tome, ako postoje indicije da je bilo zlouporaba takve jedne službe, onda se to mora istražiti.

Idi na 24sata

Komentari 606

  • lunatix 02.02.2016.

    sramotno je da jedna osoba s njegovim životopisom, a posebno imajući u vidu iskustvo u MUP-u, još uvijek ne zna da je i činjenje prekršaja kršenje zakona, ne vjerujem da je takva osoba jedna od glavnih, ako ne i glavna politička figura u Hrvatskoj, da netko njegovih (ne)sposobnosti vodi državu, sramotaaaaaaa

  • pravnadrzavabb 02.02.2016.

    Karamarko nebi bio problem da nije tamo gdje je. Nije za vjerovati da tako glup čovjek dospije tako visoko u vlast. Problem je očito u nama Hrvatima jer nemamo boljega izbora. Mene osobno je sramota, i pitam se kako se opravdati pred unucima. Braniti kriminalce poput Crnoje dno je dna. Čak pomišljam da su ga ucijenili jer to su također kao i on kriminalci koji ne prezaju ni od čega. Možda je to i dobro jer je moguće da zarate međusobno i poubijaju se, to bi bio spas za Hrvatsku. Moja poruka za Karamarka. Samo nastavi tako......

  • dundu 02.02.2016.

    ovime samo dokazuje da hdz jest kriminalna organizacija

Komentiraj...
Vidi sve komentare