To je to što me zanima!

Putin časti: Mobilizirani vojnici u Rusiji imat će pravo zamrznuti spermije potpuno besplatno!

Citirajući Igora Trunova, predsjednika Ruske unije odvjetnika, TASS je izvijestio da je ministarstvo zdravstva odgovorilo na njegov apel za dodjeljivanje pomoći iz proračuna za taj plan.
Vidi originalni članak

Ruski vojnici koji su mobilizirani za vojne operacije u Ukrajini imat će pravo na besplatno zamrzavanje sperme u kriobankama, izvijestila je državna agencija TASS.

Citirajući Igora Trunova, predsjednika Ruske unije odvjetnika, TASS je izvijestio da je ministarstvo zdravstva odgovorilo na njegov apel za dodjeljivanje pomoći iz proračuna za taj plan.

OGROMAN RUSKI NAPAD Rusija je masovno raketirala najveće ukrajinske gradove: Ovo je bezumno barbarstvo!

Ministarstvo je "odredilo mogućnost financijske potpore iz federalnog proračuna za besplatno čuvanje i skladištenje spolnih stanica (spermija) za građane mobilizirane za sudjelovanje u posebnoj vojnoj operaciji 2022.-2024.", rekao je Trunov.

Obitelji također mogu besplatno koristiti pohranjeni biomaterijal ako njihovo obvezno zdravstveno osiguranje to omogućava.

PROGLAŠENA ZRAČNA UZBUNA Eksplozije odjekuju Kijevom: Rusija pokrenula val raketnih napada iz zraka i s mora

Rusija je pozvala više od 300.000 rezervista da podrže ono što naziva svojom "specijalnom vojnom operacijom" u Ukrajini u mobilizaciji pokrenutoj u rujnu.

IZ MINUTE U MINUTU Na teritorij Bjelorusije pao je ukrajinski projektil?; Minsk: To je za nas jako ozbiljan incident

Stotine tisuća Rusa pobjegle su iz zemlje kako bi izbjegli mobilizaciju.

OVDJE PRATITE SITUACIJU U UKRAJINI IZ MINUTE U MINUTU

Idi na 24sata

Komentari 49

  • aciviij 30.12.2022.

    Lijepu poruku im je poslao njihov car Putin.. ..................................................................................................................................................... "Što ste j****, j****** ste! Imate vremena za jednu desanku i to je to! Vaš životni put završava kod Bahmuta!"

  • 29.12.2022.

    Bilo bi interesantno provesti dobrovoljnu mobilizaciju u Srbiji.Drže im leđa,zagovaraju Rusiju,braća su po vjeri,pa izvolite,pokažite lojalnost i zahvalu braći, barem sa tri brigade.

  • boris48astrid 29.12.2022.

    a njihovim ženama i curama poklanja za pravoslavni kak ti božič   crne vreće pohvalno od nacipatuljka

Komentiraj...
Vidi sve komentare