To je to što me zanima!

Putin: Neću ograničiti internet, to su sve podmetanja CIA-e

Putin je istaknuo da je nužno poboljšati sigurnost komunikacijskih mreža, posebno onih koje koriste državne institucije, jer je drastično porastao broj cyber napada
Vidi originalni članak

Ruski predsjednik na Vijeću sigurnosti Ruske Federacije kazao je kako čak ni ne razmatra opciju da ograniči pristup internetu. 

- Sloboda medija, pravo građana na dobivanje i širenje informacija su temeljna načela demokratske vlasti, svake demokratske države i društva te ih treba strogo poštovati, kazao je Vladimir Putin i dodao da su takve glasine podmetanje američke CIA-e kojima pokušava potaknuti prosvjede protiv njega. 

Putin je istaknuo da je nužno poboljšati sigurnost komunikacijskih mreža, posebno onih koje koriste državne institucije, jer je u zadnjih šest mjeseci, od kad je počela kriza u Ukrajini, drastično porastao broj cyber napada, javlja Reuters.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • da ne povjerujes 02.10.2014.

    Putine,ne dozvoli da te zezaju ti McDonalds ovisnici.Izvadi iz prasine taj crni judo pojas i uvrni par ruku i nogu pa ces vidjeti kako se dize prasina.Pozdrav iz karate kluba schotokan Darmstadt,Germany.

  • NoelleAllemand 01.10.2014.

    nece jer se ne usudi

  • smilodon 01.10.2014.

    ne volim ruse! ne volim ruse! ali mislim da nam je jedan Putin žurno potreban! ne volim ruse! ne volim ruse!

Komentiraj...
Vidi sve komentare