To je to što me zanima!

Putin oštro demantira: 'Naši tenkovi nisu ušli u Ukrajinu!'

Ukrajina tvrdi da su tri tenka ušla kraj Luganska koji je pod kontrolom pobunjenika. U međuvremenu je eksplodirao auto samoproglašenog šefa 'Republike Donjeck'
Vidi originalni članak

Ukrajinski predsjednik Petro Porošenko rekao je ruskom kolegi Vladimiru Putinu kako je neprihvatljivo to što su ruski tenkovi ušli na ukrajinski prostor u četvrtak. 

Ukrajinski ministar unutarnjih poslova Arsen Avakov već ranije je rekao kako su tri tenka ušla na pobunjenička područja u Lugansku na istoku zemlje. Sudjelovali su u borbama. S tenkovima su ušli vojnici u pratnji vojnih transportera, rekao je Avakov. 

Putin tvrdi da to nije istina. Njegovi ministri rekli su kako je to još jedna lažna informacija, piše BBC

Istovremeno, u Donjecku je u četvrtak navečer eksplodirao auto od vođe separatista Denisa Pušlina. On se proglasio vođom 'Republike Donjeck'.

Pušlin nije bio u autu, ali je bilo četvero ljudi koji su ozlijeđeni. Nitko nije preuzeo odgovornost.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • marijaterezija2 13.06.2014.

    Možda nema pojma koliko tenkova ima?

  • boskobuha 13.06.2014.

    vjerujem da su tri ostali su neispravni

  • chill27 13.06.2014.

    lako za 3 tenka nego tko im daje strijele to jest ruski stinger tko nerazumje hehe nije to da se moze na placi nabavit da negovorim da imaju projektile zemlja zemlja tako da putinu njegove izjave ne drze vodu,izbori su bili i ukrajinci su legitimno izabrali presjednika i separatisti i danje vrse teror!treba to sve porjesavat i poravnat predugo traje

Komentiraj...
Vidi sve komentare