To je to što me zanima!

Putin poručio Tomi Nikoliću da pozdravi kolegu Borisa Tadića

Putin je Nikoliću obećao da će Rusija Srbiji dati kredit od 800 milijuna dolara. Nikolić je zahvalio na svemu što je Rusija učinila i što će u učiniti za Srbiju
Vidi originalni članak

Novoizabrani srbijanski predsjednik Tomislav Nikolić u subotu se u Moskvi sastao s kolegom Vladimirom Putinom. Nikoliću je ovo prvo službeno putovanje otkako je postao predsjednik. Putinu je kazao kako je Srbija na putu prema Europskoj uniji, ali da je to dalek i neizvjestan put, piše Press

Putin je Nikoliću obećao da će Rusija Srbiji dati kredit od 800 milijuna dolara. Nikolić je zahvalio na svemu što je Rusija učinila i što će u budućnosti učiniti za Srbiju. Posebno se to odnosi, rekao je Nikolić, na pitanje ostanka Kosova u sastavu Srbije.

Na kraju razgovora pred novinarima, koji je trajao 15 minuta, Putin je zamolio Nikolića da puno pozdravi Borisa Tadića i da mu zaželi sreću u daljnjem radu. Nakon kratkog sastanka pred medijima dvojica predsjednika nastavili su razgovarati iza zatvorenih vrata.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • panglu staš anto 27.05.2012.

    bolje Ruska gubernija, nego Američka kolonija...

  • jebac13 27.05.2012.

    Zalosno je da ovakav cetnik moze biti predsjednik bilo cega mislim da to govori sve o srbima!

  • marnik954 27.05.2012.

    Nikolić je izabrao izgleda istok. Pa nek mu je sa srećom! Sada će Srbija vidjeti i saznati da taj presidente ne vrijedi ni 3 dinara. Prva posjeta i traži 800 miliona usa dolara kredita.!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare