To je to što me zanima!

Putin potvrdio da Rusija može na napad konvencionalnim odgovoriti nuklearnim oružjem

Rusija može poduzeti takvu akciju ako početni napad predstavlja izravnu prijetnju "opstanku države", po uredbi objavljenoj na internetskiim stranicama Kremlja
Vidi originalni članak

Ruski predsjednik Vladimir Putin je u utorak donio uredbu kojom se utvrđuje da ruska vojska može uporabiti nuklearna oružja kao odgovor na napad koji bi uključivao samo konvencionalna oružja.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Rusija može poduzeti takvu akciju ako početni napad predstavlja izravnu prijetnju "opstanku države", po uredbi objavljenoj na internetskiim stranicama Kremlja.

NAMJERNA KARTELNA ZAVJERA? Rusija: Vidi se snažan utjecaj korone na ekonomiju u svijetu

Rusija svoj nuklearni arsenal može uporabiti i kao odgovor na napad na saveznika ako takav napad uključuje oružja masovnog uništavanja, stoji u uredbi.

Putin, po izvršnoj uredbi, zadržava pravo da kao predsjednik donese končanu odluku o uporabi nuklearnog oružja.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • EmillePalka 03.06.2020.

    Svaka napadnuta strana upotrijebit ce nuklearno i svako drugo oruzje, koje ima, onda kad se nadje u bezizlaznoj situaciji. 🌱

  • SOA zna sve 03.06.2020.

    Koje budale oni lupaju novce, dok Rusko stanovnistvo gladuje i utjehu trazi u vodki! Ma ko ce napast Rusiju ma daj. To je samo bacanje pijeska u oci.

  • jožek2 02.06.2020.

    Bravo Putine care, pokaži amerima i njihovom Krampu da ih se ne bojiš ni za milimetar, neka sad oni razmišljaju što i kako dalje, dali će još izazivati ili se malo uozbiljiti.Mislim da Amerika zaslužuje ipak boljeg i ozbiljnijeg predsjednika od ovog cirkusanta Krampa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare