To je to što me zanima!

Putin proširio obitelj? Njegova 'tajna djevojka' rodila blizance

Ruski predsjednik navodno je već desetak godina u vezi s gimnastičarkom Alinom Kabajevom koja je nedavno rodila blizance u luksuznoj privatnoj klinici u Moskvi...
Vidi originalni članak

Bivša gimnastičarka Alina Kabajeva (36) navodno je dugogodišnja ljubavnica ruskog vladara Vladimira Putina. Kabaeva je nedavno rodila blizance u luksuznoj privatnoj klinici u Moksvi, piše Daily Mail.

Nakon što se razveo od supruge Lyudmile s kojom ima dvije kćeri, Mariju (34) i Katerinu (32),  dosta se špekuliralo o Putinovom ljubavnom životu. 

TKO ĆE BITI PRVA DAMA RUSIJE? Putinova 'skrivena' djevojka se želi udati: 'Brak mi je u planu'

Bivša gospođa Putin svojedobno je izjavila kako joj se brak raspao jer se sa suprugom rijetko viđala.

- Vladimir je potpuno predan svom radu. Naša djeca su odrasla, a ja doista ne volim publicitet.

Ruski predsjednik navodno je već desetak godina u vezi s gimnastičarkom koja je, kako pišu strani mediji, postala nestrpljiva oko braka. 

- Kao pristojna osoba morat ću to napraviti prije ili kasnije - odgovorio je Putin. Dodao je kako i dalje ima prijateljski odnos sa suprugom.

- Imam jako dobar odnos s Ljudmilom, vidimo se redovito. I djecu viđam redovito, ali ne tako često koliko bih želio - rekao je, prenosi Courier Mail.

Putinov ljubavni život je tabu tema jer je predsjednik često znao burno reagirati na takva pitanja, a Rusija trenutno ni nema svoju 'prvu damu'. 

List Korrespondent objavio je čak i vijest da se Putin zaručio s Alinom. No jedan poziv mijenja sve - vlasnik novina, oligarh i milijarder Aleksandar Lebedev, brzo je povukao priču i zatvorio novine. Tračevi su išli dalje pa se pojavila priča o sinu kojeg je Alina dobila s Putinom, a navodno su i 2013. dobili još jedno dijete.

 

Idi na 24sata

Komentari 43

  • Miroslav Mičević 22.05.2019.

    Čestitam gospodine Putin.

  • 21.05.2019.

    razveden je nije mu više ljubavnica

  • Antares777 21.05.2019.

    Ma svaka mu čast....poštuje bivšu ženu i djecu.... a valjda će i ovu krasnu curu oženiti, jer ga i ona ko Bepina sigurno davi kad će je oženiti..... ništa njoj ne fali... ni djeci....! Lako za papir, moderna su vremena, neka djece.

Komentiraj...
Vidi sve komentare