To je to što me zanima!

Putin: Sirijsku krizu možemo riješiti uz bocu votke ili vina

Putin je nakon sastanka s Hollandeom u Moskvi rekao da postoje bitne razlike u pristupu dviju država sirijskom sukobu, ali bi se to "moglo razriješiti uz bocu votke"
Vidi originalni članak

Ruski predsjednik Vladimir Putin je, nakon razgovara s francuskim kolegom Françoisom Hollandeom, rekao da bi se dogovor o sirijskoj krizi mogao pronaći uz bocu votke ili "finog vina", piše France24.

Putin je na konferenciji za novinare nakon sastanka u Moskvi rekao da postoje bitne razlike u pristupu dviju država sirijskom sukobu, ali bi se to "moglo razriješiti jedino uz bocu votke ili bocu finog vina.

Oba lidera su kazala da žele izbjeći raspad Sirije, ali su jasno naznačili i različite pristupe kako do toga doći. Dok je Francuska bila prva država koja je priznala Sirijsku nacionalnu koaliciju kao "legitimne predstavnike" sirijskog naroda, dok Rusija ostaje bliska sadašnjem režimu i svom savezniku Basharu al-Assadu.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Hasenfefer 03.03.2013.

    podržavam rješavanje sukoba u trenutku kada su ljudi mrtvi pijani Tada se i rađaju najbolje halucinacije, beli miševi, roza slonovi i međedi kaj plešeju ČAČAČA. lp man in black

  • NeNormalan 01.03.2013.

    Stari prokušani recept: Dobro se nabumbaš i barem tri dana zaboraviš sve probleme.

  • fabijus veliki 01.03.2013.

    naši novinari kao i uvijek gladaju kako ocrniti Putina a amerikance, njemce i ostale prikazati u najboljem svijetlu. Ipal smo mi njihovi pijuni.. a što se tiče Putina i Rusije oni nisu rušili ni Irak niti Libiju, Egipat i dalje. Putin vodi svoju zemlju u dobrom smjeru što amerikancima ne odgovara pa rade sve da ga ocrne. a što se sirije tiče apsoltno je u pravu, ko je vidio da se pobunjenici naoružavaju a legitimna vlast ne priznaje? znači podržavaju teroriste kad im odgovara a kad ne onda ruše, pale i ubijaju!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare