To je to što me zanima!

Qantasov avion vratili u zračnu luku zbog problema na motoru

Simon Rushton, glasnogovornik kompanije Qantas, rekao je kako je posada aviona primijetila neobične vibracije na lijevom motoru nekoliko minuta nakon polijetanja
Vidi originalni članak

Još jedan zrakoplov u vlasništvu tvrtke Qantas trebao se vratiti u zračnu luku zbog problema s motorom. Avion s 243 putnika koji je trebao sletjeti u Melbourne u Australiji vratio se u zračnu luku Perth. Simon Rushton, glasnogovornik kompanije Qantas, rekao je kako je posada aviona primijetila neobične vibracije na lijevom motoru nekoliko minuta nakon polijetanja te su se zato vratili u Perth. Oko 50 putnika za Malborune je otputovalo drugim, manjim zrakoplovom, a ostali bi također uskoro trebali otputovati. Rushton ističe kako avion nisu vratili zbog eksplozije motora tijekom leta Airbusa A 380 prošlog tjedna, piše AAP.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • TITTO 13.11.2010.

    . ..MiLLorad PupovaCC YOYOŠŠ SE TRESE(VIBRIRA) KAKO DA PRODA SVOYU"BRAĆU"SRBE A DA TU IZDAYU NAPLLATI PREKO NEKE IZMIŠLJENE STUDIJE ZA VLLadimira ŠekCCa POPUT Petra MiLLetiCHa. ..P.S.HAJDE PupovCC-TO i Beogradu ODGOVARA JER TAKO JE ISPOD STOLLA DOGOVORENO. ..POGLLAVLJE 23=5. ..

  • Zaczgb 12.11.2010.

    a govorili su da su motori Rolls Royce među najpouzdanijima a sad su koma....

Komentiraj...
Vidi sve komentare