To je to što me zanima!

R. Čačić: HDZ i HDSSB vode zločestu politiku u Slavoniji

Čačić je govorio o podjeli Hrvatske na dvije regije, za što Slavonci tvrde da će ostati zakinuti. Ustvrdio je da je to samo demagogija i zločesta politika HDSSB-a i HDZ-a
Vidi originalni članak

Prvi potpredsjednik Vlade Radimir Čačić gostovao je emisiji 2U9 Romana Bolkovića na Jabuka TV-u. Između ostalog pričao je o podjeli Hrvatske na dvije regije, za što Slavonci tvrde da će ostati zakinuti. Ustvrdio je kako je to samo demagogija HDSSB-a i HDZ-a koji "vode zločestu politiku".

- Slavonci su ljudi koji ne žele nikoga zakinuti i znaju da oni nisu zakinuti - rekao je Čačić. Objasnio je da je HDZ-ova vlada potpisala s EU formiranje tri regije, a Kukuriku koalicija je sada napravila dvije, pri čemu su Zagrebu pripojili Slavoniju kako bi, obzirom na prosjek, svi mogli uzimati novac iz europskih fondova.

Na pitanje gledatelja vezano uz propast Petrokemije Kutina, Čačić je rekao kako ona dobro posluje, ali da je trenutno u problemu.

- Potrebna joj je modernizacija što se može ostvariti kroz investicije - bilo privatne, koje koče stožeri, pa se dogodi kao i Dalmacijavinu - ili država treba ići u investiciju sama ili s mirovinskim fondovima - smatra prvi potpredsjednik Vlade.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • dobermanka 12.09.2012.

    sreča pa si ti čovijek sa velikim srcem, dobrica i uvijek pošten...

  • mario72 12.09.2012.

    Kako su zločasti mogao bi ih malo autom poplašiti nako uz škripu kočnica u magli možda i koga promašiš.

  • user_98919 12.09.2012.

    Istra i Dalmacija su zahvalne Milanoviću i Čačiću što uskoro neće biti s njima u istoj državi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare