To je to što me zanima!

Čačić: Znaš li tko sam ja? Nije tvoje da misliš, već da slušaš!

Ispričao je kako se Radimir Čačić izderao na njega nakon što je odbio izmjeniti Statut i na mjesto Fonda za zaštitu okoliša postaviti HNS-ovca Josipa Jambrača
Vidi originalni članak

Davor Škrlec, koji je dao ostavku na mjesto pomoćnika ministra zaštite okoliša, za tjednik Globus progovorio je o razlozima svoje neopozive ostavke. Ispričao je kako se Radimir Čačić izderao na njega nakon što je prvi potpredsjednik Vlade tražio da izmjeni Statut i za zamjenika Fonda za zaštitu okoliša postavi HNS-ova Josipa Jambrača. 

- Znaš li ti tko sam ja? Ja sam prvi potpredsjednik Vlade i tvoje nije da misliš, nego da izvršavaš moje naredbe! - grmio je Čačić nakon što je Škrlec odbio postupiti po 'naređenju'. 

Davor Škrlec bio je najbliži suradnik bivše ministrice Mirele Holy. Ranije je naveo da odlazi iz osobnih razloga te rekao kako ostavka nema veze s njegovim stavovima o gradnji TE Plomin 3 i HE Ombla. 

Čačić je još prije dva mjeseca od premijera Milanovića tražio Škrlecovu smjenu, piše Večernji list. 

Idi na 24sata

Komentari 485

  • antiprotiv 07.07.2012.

    Znamo mi dobro tko je on!!!! Pitam se samo zasto Milanovic vise voli njega nego svoje kolege iz stranke? Mozda su se zaljubili ?????

  • ivič 07.07.2012.

    mi znamo ko si ti!Šlepaš se uz Milanoviča jer na izborima ste dobili manje od 5 posto glasova!Ti aragantan gad kojeg treba smjeniti Milanovič jer zbog tebe mu jako pada popularnost ti si mu nanijo više štete nego koristi a tako če biti sa Jamračom jedan u nizu niškoristi svom Vrbovcu nije pomogao nikako od jednom radnika iz seljačke obitelji dođe na takve funkcije da se okoristi!

  • mare mare mare 07.07.2012.

    Tražili ste,gledajte...

Komentiraj...
Vidi sve komentare