To je to što me zanima!

Rada Borić je u samoizolaciji: 'Dobro sam i bez simptoma...'

Navodi kako je u nedjelju 23. kolovoza, putovala s osobom kojoj je danas potvrđeno da je pozitivna na koronu, a inkubacija korone moguća je do nedjelje, 6. rujna. Zbog toga je u izolaciji
Vidi originalni članak

Saborska zastupnica Rada Borić objavila je u srijedu da od danas pa do nedjelje 6. rujna mora biti u samoizolaciji prema uputama Nastavnog zavoda za javno zdravstvo A. Štampar, zbog čega je prekinula svoj rad u Saboru.

- Osjećam se dobro i bez posebnih sam simptoma - istaknula je Borić na Facebooku.

Navodi kako je u nedjelju 23. kolovoza, putovala s osobom kojoj je danas potvrđeno da je pozitivna na koronu, a inkubacija korone moguća je do nedjelje, 6. rujna.

- Idem se izolirati, prema preporuci i od ukućana. Kako ne bih osluškivala moguće simptome, uzet ću rješavati sudoku - napisala je. 

Današnju sjednicu Sabora su, upravo zbog epidemioloških mjera, naizmjence, pratili iz saborskoga Kluba. Nažalost, ističe, nije došla na red komentirati konačni prijedlog Zakona o obnovi zgrada nakon potresa, a htjela je govoriti o osiguravanju pristupačnosti zgrada osobama s invaliditetom i osobama smanjene pokretljivosti. 

Predložili su, uz ostale, i amandmane vezane uz osobe s invaliditetom, uključujući oslobađanje od uplate sredstava kakvo se predviđa za invalide Domovinskog rata.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 5FDP 03.09.2020.

    Naravno da si dobro. Nego, jesu li Vam dali nalaz, ili ste info dobili telefonski ?

  • mato73 02.09.2020.

    ko je ova?

  • gvagec 02.09.2020.

    Znači dobila ju je ..........................

Komentiraj...
Vidi sve komentare