To je to što me zanima!

Rade pritisak na EU i MMF: Grci prijete novim izborima

Alexis Tsipras zna da bi na novim izborima pobijedio s još većom prednošću i njegova pozicija bi bila još jača. Europskoj uniji i MMF-u prijeti i referendumom
Vidi originalni članak

Iako je grčki ministar financija Janis Varoufakis obećao je da će njegova zemlja 9. travnja isplatiti 460 milijuna eura dospjelog duga MMF-u, stanje u toj zemlji je i dalje ozbiljno, a pregovori s MMF-om i Europskom unijom i dalje zapinju. Grčki premijer Tsipras zaprijetio je, ako propadnu pregovor s EU-om, novim izborima i referendumom, piše Bild

Analitičari smatraju da Tsipras prijeti novim parlamentarnim izborima kako bi napravio još veći pritisak na EU. Alexis Tsipras zna da bi na novim izborima pobijedio s još većom prednošću i njegova pozicija bi bila još jača. 

Idi na 24sata

Komentari 42

  • tomy772 07.04.2015.

    MMF. Prvo te zaduže preko marioneta do guše, prodru ti u privredu, a onda se još sprdaju s tobom. Grci će morati skinuti gaće i nisu jedini koji će to učiniti. Tu je NATO kao garant vraćanja duga.

  • silvermoon300 07.04.2015.

    ovi grci su gori od nas

  • 06.04.2015.

    Može li mi neko objasniti iz kojeg razloga se u Grčkoj do sada u zdravstvu uštedjelo 50 posto a u vojnoj proizvodnji niti centa?

Komentiraj...
Vidi sve komentare