To je to što me zanima!

Radi noću: Brački fantom je u mjesec dana izbušio 75 guma

Serijski bušač guma hara Postirama na Braču. Buši sve po redu, ne pravi razliku. Mještani su van sebe od bijesa, a policija intenzivno radi na rješavanju slučaja
Vidi originalni članak

Prava panika zahvatila je mještane Postira u posljednjih mjesec dana. Naime, noćni "fantom" kruži po mjestu i buši gume mještanimaŠto je najgore, buši "po redu", ne pravi razliku, buši jednako i na starim i jeftinim, kao i na novim i skupim autima.

Postirski vulkanizeri tako su u posljednjih mjesec dana zakrpili ukupno 75 gumaMještani su van sebe od bijesa, a počeli su i bdjeti noćima kako bi uhvatili bušača.

- Sve je počelo prošlog ljeta kad su probušene gume na dva auta, jednom zagrebačkih tablica, a drugom beogradskih tablica. Svi su tada mislili kako su to izolirani slučajevi, ali evo proteglo se. Sad se svaki dan javljaju vlasnici vozila kojima su probušene gume. U mjestu više nitko ne spava, svi pokušavaju uhvatiti fantoma na djelu - ispričao nam je jedan Postiranin.

Policija nemoćna

Policija je nemoćna, a potvrdili su nam kako su u posljednjih mjesec dana zaprimili 20 prijava zbog bušenja guma i četiri zbog paljenja kontejnera u Postirama:

- Intenzivno radimo na rješavanju ovog slučaja - rekli su nam u splitskoj policiji.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • ćićko 02.02.2014.

    buši, hahaha.... buši, hahaha.... buši, hahaha

  • svetiante57 02.02.2014.

    dal mozda nije kojot iz vodica i on je busio gume u vodicama pa sada mozda u fusu na bracu

  • ojdimidojdimi 01.02.2014.

    mogu zamisliti kako je bračanima, oni te gume voze po 10 godina, hahaaa.....................

Komentiraj...
Vidi sve komentare