To je to što me zanima!

'Radi se na rješenju za radnike Đure Đakovića koje je održivo'

Moramo naći jednu premosnicu, kako bi osigurali proizvodnju, a i financiranje za slijedećih nekoliko godina. U tome će procesu  Ministarstvo obrane odigrati  presudnu ulogu, rekao je premijer
Vidi originalni članak

Predsjednik Vlade Andrej Plenković izjavio je u petak u kako Vlada radi na tome da se osigura plaća radnicima "Đure Đakovića" te isto tako i na dugoročno održivom rješenju, a u tome će procesu "Ministarstvo obrane odigrati  presudnu ulogu".

PLENKOVIĆ U PLETERNICI: 'U stalnom kontaktu smo sa Slavonijom, i to ne simbolički'

Nakon svečane sjednice Gradskog vijeća Pleternice, u povodu dana grada premijer Plenković je tako odgovorio na novinarski upit ima li poruku za radnike "Đure Đakovića" te planira li ih doći posjetiti u Slavonski Brod.

- Moramo naći jednu premosnicu, kako bi osigurali proizvodnju, a i financiranje za slijedećih nekoliko godina. U tome će procesu  Ministarstvo obrane odigrati  presudnu ulogu - poručio je premijer Plenković.

Dodao je kako u ovome trenutku ne želi govoriti o tome tko bi mogao biti strateški partner "Đure Đakovića".

MEĐUSOBNA SOLIDARNOST Radnici Đure Đakovića i učitelji ponovno zajedno prosvjedovali

- Imamo jedan cijeli koncept, kako da osiguramo posao za Đuru Đakovića", a to znači i plaće za radnike za idućih nekolko godina - istaknuo je premijer Plenković.
 Na opasku novinara kako su radnici te tvrtke i dalje u štrajku i boje se mogućeg stečaja odgovorio je: "Riješit ćemo plaće".

Idi na 24sata

Komentari 40

  • 07.12.2019.

    Opet i ponovo se dokazuje da svaka firma u vlasništvu države nema apsolutno nikakve rezultate. Zašto uprava i direktori nikada ne snose nikakve odgovornosti za poslovanje? Takve stvari već i djeca u osnovnoj školi znaju prepoznati.....

  • ljubica ljubičica_1 07.12.2019.

    Premijeru kolko ste zadužili zemlju?Nemojte reći ništa.Jer sam danas vidjela objavu.Bome nije mala cifra.Znači da ne stoji da vi ne zadužujete zemlju.A vi opovrgnite ako je neistina što sam ja napisala.

  • AntunSklepič 07.12.2019.

    e moj plenki vidi se iz priloženog kako pomažete pa nemate više ni kome da date lovu kad su svi otišli u bjeli svjet

Komentiraj...
Vidi sve komentare