To je to što me zanima!

Radili su ga tri dana: Napravili snjegovića od čak pet metara

Četiri prijatelja iz Karlovca radila su tri dana snjegovića. Pokupili su sav snijeg s igrališta. Za sljedeći snijeg najavljuju još većeg. Najprije su snijeg nosili lopatama, a onda u kantama
Vidi originalni članak

Najvećeg snjegovića u Karlovcu, a i šire, visokog 4,9 metara, napravila su četiri prijatelja na igralištu u Logorištu u Karlovcu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Grdosija od snjegovića privlači pozornost, ali i oduševljenje svih prolaznika. Radili su na njemu tri poslijepodneva, a jedno poslijepodne su utrošili na završne detalje, na bojenje i obavezne dodatke.

- Prošle godine smo ga radili na istome mjestu, ali je bio puno manji. Ove godine smo odlučili da ćemo napraviti još većeg, iako je snijega puno manje nego lani. U njega smo utrošili sav snijeg s igrališta. Nas četvorica smo od petka svako poslijepodne po nekoliko sati dolazili i radili ga. Najprije smo snijeg nosili lopatama, a kako je snjegović rastao, morali smo se penjati ljestvama, a snijeg smo nosili u kantama. Uloženo je puno rada i znoja, ali se isplatilo. Nagodinu ćemo raditi još većeg - rekao je Luka Tuškan (21). Osim Luke gradili su ga Mario Lučić Jozak, Matej Jurčić i Ivan Profozić.     

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 8

  • PATRICIA 26.01.2017.

    Trebali su mu staviti veci nos.

  • borovina3 25.01.2017.

    više mi liči na dimnjačara nego snjegovića

  • BLURRYFACE 25.01.2017.

    2010. ja i stari smo napravili 6,20m. Ne sjećam se da sam bio u novinama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare