To je to što me zanima!

Radimir Čačić: Dosegnuli smo dno, sad krećemo prema gore

Čačić je istaknuo kako je obim problema što se tiče brodogradnje velik, ali da nije iznenađujuć. Najavio je pokretanje projekata koji će smanjiti nezaposlenost
Vidi originalni članak

Prvi potpredsjednik Vlade Radimir Čačić u Dnevniku HTV-a je rekao kako su Vlada i Europska komicija vrlo ozbiljno pristupili programu restrukturiranja brodogradnje. Dodao je kako za 3.maj i Brodotrogir postoji nekoliko opcija iz hrvatske i svijeta, a rezultat će u roku od 90 dana biti program restrukturiranja bez stečaja. Potpredsjednik Vlade je za brodogradilište Kraljevicu rekao kako je Vlada osigurala sredstva koja radnicima pripadaju. 

Čačić smatra kako će najkvalificiraniji kadar pronaći posao u 3.maju. Istaknuo je da je obim problema što se tiče brodogradnje velik, ali da nije iznenađujuć. Osim toga, komentirao je i oko gospodarske krize kako smo dosegnuli dno i krećemo prema gore. Najavio je za travanj i svibanj ove godine pokretanje projekata koji će početi smanjivati nezaposlenost. 

Idi na 24sata

Komentari 68

  • elielilamaazavtani 25.03.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 2 teže opomene u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • user_98919 24.03.2012.

    Čovjek koji je upropastio svaku firmu u svom vlasništvu, ubija ljude dok vozi auto, što li tek možemo očekivati sada, kad vozi državu.

  • user_98919 24.03.2012.

    Ovo me podsjeća na onu izjavu o svijetlu na kraju tunela. Izgleda da se povijest ponavlja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare