To je to što me zanima!

Radnici Industrogradnje traže isplatu svojih plaća

Oko 40 radnika Industrogradnje prosvjedovali su ispred Ministarstva pravosuđa i USKOK-a. Traže da spriječe daljnje "reketarenje" te tvrtke
Vidi originalni članak

Oko 40 radnika Industrogradnje prosvjedovalo je u petak ispred Ministarstva pravosuđa, Državnog odvjetništva i USKOK-a. Traže da spriječe daljnje "reketarenje" te tvrtke. Tako bi se, smatraju, stvorili uvjeti za njezinu dokapitalizaciju, što bi omogućilo isplatu zaostalih plaća. Radnici za probleme optužuju bivšeg većinskog vlasnika Zvonimira Matića koji je, nakon otpuštanja radnika i neisplate plaća, prodao dionice. Novi je vlasnik donekle uspio stabilizirati tvrtku, no Porezna uprava je počela prisilno naplaćivati potraživanja prema Industrogradnji.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • gremljin 13.06.2008.

    kažu "prodao dionice" !!!??? smeće jedno i smeće bili svi oni koji od početka 90-ih dozvoljavaju i kradu od hrvatskih radnika za svoje debele guzice. dosta bi jednom trebalo biti toga. smiješno je i ujedno žalosno postalo živjeti u ovoj državi. do kada će te nas jebat i krasti, a mi ne smijemo ni prigovoriti? Sanaderu počni čistit smeće i pravit red u ovoj zemlji, ako ti je stalo da reda bude. ili imaš i ti previše putra na glavi? ne može čovjek upravljat i prodavat dionice ako nema kapitala za isplatu plaća radnicima. država treba zatvorit smrada radi prevare i nesavjesnog poslovanja, radnicima iz proračuna platiti za minuli rad koji im nije plaćen, a gnjidi oderati kaznu i zapljeniti imovinu? kakve prodaja? jebo vas onaj tko vam dozvoljava da tako kradete hrvatske radnike! FUJ!

Komentiraj...
Vidi sve komentare