To je to što me zanima!

Radnici izviždali Peveca pred sudom u Bjelovaru

STEČAJ: Sindikalni povjerenik Željko Klaus je po izlasku iz suda radnicima priopćio da je sud otvorio stečaj. Zdravko Pevec nema više ovlasti
Vidi originalni članak

Oko 50 nezadovoljnih radnika dočekalo je Zdravka Peveca u petak ujutro ispred Trgovačkog suda u Bjelovaru te su ga izviždali. Sindikalni povjerenik Željko Klaus je po izlasku iz zgrade suda očajnim radnicima 'Pevec-Zagreba' priopćio da je sud otvorio stečaj i da je agonija tvrtke završena, te da Zdravko Pevec nema više nikakvih ovlasti. Poslije Klausa iz suda je izašao i Pevec, kojem su radnici ponovno dobacivali pogrdne riječi.
- Imamo sklopljeni ugovor sa strateškim partnerom koji je upoznat sa situacijom od položaja na tržištu bivše Jugoslavije, pa do imovine kojom tvrtka Pevec raspolaže. Strateški partner je zainteresiran za Pevec - iznio je svoje viđenje Pevec, koji nije precizirao o kojem je navodnom partneru riječ. Zdravko Pevec rekao je kako će se i nakon 20 godina osnutka tvrtke nastaviti boriti za nju. Okupljenima se obratio i Darko Šket, koji je trenutno formalni stečajni upravitelj.
- Postoji interes dobavljača da se nastavi s radom. Ukoliko budem imenovan onda ću nastojati što prije otvoriti neke centre i zaposliti što više ljude - kazao je D. Šket.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • mmirka 05.02.2010.

    ludi su radnici što nisu pokupili sve što je bilo za pokupiti,prodali i bar se djelomično namirili,neće vidjeti ni kune iz stečaja..

  • mit 05.02.2010.

    šta on još slobodno šeta?

  • danka001 05.02.2010.

    plavi cvijet totalno si u pravu.samo ovi pevcevi menaderi ne znaju računati.hebi ga nisu bili na nastavi kada se učilo kalkulirati i računati.cuvali su krave po livadama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare