To je to što me zanima!

Drpić: U srijedu opet pjevamo i plešemo pred zgradom Uprave

Iako su radnici u štrajku, a Jadrankamen u stečaju, radnici i dalje rade i ispunjavaju obveze prema naručiteljima. Posao planiraju završiti do srijede kada će doći u Split
Vidi originalni članak

Radnici Jadrankamena odustali su od dolaska u Split u ponedjeljak zbog nagomilanih obveza prema naručiteljima kamena. 

- Imamo puno obveza. Moramo zaraditi plaće, a valjda ćemo ih jednog dana i dobiti - pojasnio je predstavnik Nezavisnog sindikata Tonči Drpić. 

Iako su radnici u štrajku, a Jadrankamen u stečaju, radnici i dalje rade i ispunjavaju obveze prema naručiteljima. Posao planiraju završiti do srijede kada će doći u Split po desetak službena vozila Jadrankamena. 

- Obavjestili smo ih kako očekujemo da ćemo ključeve i auta naći na parkiralištu - kaže Drpić. Ogorčen je što ih policija u petak nije pustila u upravnu zgradu zbog stečaja, a birokrati su danas normalno došli na posao. Drpić je podnio kaznenu prijavu protiv Vedrana Vilovića, predsjednika uprave u ostavci. Bolje mišljenje nema ni o stečajnom upravitelju Ivi Bućanu, za kojeg smatra da je produžena ruka Brune Orešara. 

- Dolazimo u srijedu po plaće i auta, a ako ih ne dobijemo opet ćemo pjevati i plesati pod prozorima ljudi koji su nas upropastili - poručuje Drpić.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • mazaluna 02.04.2012.

    Suosječam sa radnicima ali ipak malo dostojanstva ne bi im falilo.

  • žbrlj 02.04.2012.

    samo naprijed dok orešar ne bude igrao tenis sa pukovnikom ivom u lepoglavi jer ovako više ne idepa pokrali su ovu zemlju do boli

  • weraw 02.04.2012.

    Radnici Jadrankamena samo hrabro. Splićani, podržite radnike jer već sutra sudbinu radnika doživjet će neka druga firma i tako redom dok sve ne propadne. Nema krivca ili su to u lijepoj našoj sami radnici.Tko su i gdje vlasnici privatiziranih tvrtki? Je li itko kažnjen za unifricirana zlodjela? - postati vlasnik državnog za 0 kuna, - podići silne kredite, a firmu u zalog i obogatiti se za 10 pokoljenja, - upropastiti firmu, a radnici na biro. OVO JE FORMULA PRIVATIZACIJE NA HRVATSKI NAČIN. I NITKO NIJE KRIV!

Komentiraj...
Vidi sve komentare