To je to što me zanima!

Radnici Kraljevice ostaju bez posla, obećali im otpremnine

Svi su potpisali poslovno uvjetovane otkaze kao i izjavu kojom se odriču otkaznog roka. Dobit će zaostale plaće i otpremnine u iznosu od 6.400 kn po godini staža
Vidi originalni članak

Danas ćemo potpisati ugovore o isplati otpremnina radnicima brodogradilišta Kraljevice. U roku tri dana od potpisivanja, radnici će na račune dobiti otpremninu kao i zaostale plaće za travanj i svibanj, potvrdila je u ponedjeljak opunomoćenica Vlade Tamara Obradović- Mazal radnicima koji su se u 7 sati okupili na škveru.

Njih 460 tako u iduća tri dana, uz zaostale plaće, na računima očekuju i 6.400 kuna po godini staža.

Svi su potpisali i poslovno uvjetovane otkaze kao i izjavu kojom se odriču otkaznog roka. U protivnom ne bi mogli ostvariti svoje pravo na otpremnine iz Kolektivnog ugovora za koje je Vlada iz proračuna osigurala 63,7 milijuna kuna, već bi ušli u stečajni postupak.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • drug Tito_1 04.06.2012.

    tko je ovo dobio za kunu? sdp=hdz

  • dadomatos 04.06.2012.

    To je lopovska vlada i ona prije nje prodali bi i vlastitu familiju oni uopće nemaju srce ni osjećaje jedino znaju reć SORY ili SHIT HAPPENS svoju bahatost ne skrivaju nego se ponose sa njom dok ljudi završavaju bez posla i na ulici dok dižu cjene struje i plina to je KUKUTIKU KOALICIJA SRAMOTA!!!!!!!!!!!!!!!!

  • HRVAT ALI PRAVI 04.06.2012.

    Pa mora se napravit mjesta za nekog stranog investitora i da vidite cuda odjednom se ide ko po znuri ali treba neko podjelit par miljunceka i gotov posel

Komentiraj...
Vidi sve komentare