To je to što me zanima!

Radnici praznili septičku jamu pa pronašli tijelo muškarca

U mjestu Pologi u Zagrebačkoj županiji, prilikom održavanja spremnika za prihvat otpadnih tvari iz kuće pronađeno je tijelo nepoznatog muškarca...
Vidi originalni članak

Radnici koji su u subotu ujutro praznili jednu septičku jamu u Vinskom putu u Pologi pronašli su tijelo muškarca. Kako doznaje Večernji List, radilo se o redovnom održavanju kojeg moraju provoditi svi vlasnici kuća koji imaju septičke jame.

Radnici koji rade na održavanju i pražnjenju septičkih jama, došli su na parcelu na kojoj su i kuća i jama. Tada je za njih, a vjerojatno i za vlasnika kuće, u 10.35 uslijedio šok. U septičkoj jami su pronašli tijelo mrtvog muškarca. O kome se radi, i kako je u jamu dospio, za sada nije poznato.

Odmah je pozvana policija, koja je obavila očevid, a tijekom tog očevida trebalo bi se ustanoviti tko je muškarac i kako je dospio u jamu. 

- Jučer, 25. travnja oko 10.35 sati u mjestu Pologi u Vinskom putu, prilikom održavanja spremnika za prihvat otpadnih tvari iz kuće pronađeno je tijelo nepoznatog muškarca. Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku - javljaju iz policije.
 

Idi na 24sata

Komentari 60

  • 27.04.2020.

    Kako ono beše, Milojko u skeptičkoj jami.

  • neno8 27.04.2020.

    ***Admin*** Postovani, molimo vas iskljucite CAPS LOCK kao ostali korisnici na portalu. Lp, Admin

  • Blue Star 27.04.2020.

    Vjerojatno se suđenje gos. Strmec i najpoznatijem frižideru " Končar " primiče kraju pa otvaramo novo poglavlje😆

Komentiraj...
Vidi sve komentare