To je to što me zanima!

Radnici Zagrebparkinga i dalje si "sređuju" karte i parkiranje?

Navodno se ništa nije promijenilo u podružnici Zagrebačkog holdinga. Radnici i dalje ilegalno koriste parkirna mjesta u gradu i prodaju parkirne karte ljudima na "crno"
Vidi originalni članak

Prema svjedočenju jednoga radnika Zagrebparkinga, zaposlenici, njihovi članovi obitelji pa čak i prijatelji i dalje ilegalno koriste besplatan parking u gradu te prodaju parking karte na "crno", doznaje Večernji list. Naime, nije riječ o povlaštenim kartama već o isprintima osobnih šifri radnika koje uz potpis vrijede jednako kao povlaštene karte. Izvor je za Večernji ispričao da neki radnici samo ostave u autu jaknu s natpisom Zagrebparking i nitko ih od njihovih ne dira.

>>> Cijeli članak pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista

Idi na 24sata

Komentari 6

  • drug Tito_1 28.01.2011.

    ma tu bandu treba raspustit, pa plače rodjacima koji tamo rade su ogromne potpuno nepotrebna firma, parking bi trebao bit besplatan!

  • Psycho_NA 28.01.2011.

    Normalno da kradu i lazu!! Ja koji ne zivim ni blizu zagreba i u zg nisam bio nekoliko godina nikako a kamoli autom dobio sam nedavno za platit mjesecnu kartu za 12 mjesec!! Zvao sam ih cjeli dan da pitam sta je to nitko se nije javio a kad se javio rekli su mi " Gospodine vi ste sigurno bili u ZG ali se ne sjecate!!" Zamisli odg!! Kakvi idioti i lopovi!!

  • jascx 28.01.2011.

    Da otrkrili su korupciju u kojoj sudjeluje 5 radnika i državu su oštetili za 100 kuna :)Živila antikorupcijska kampanja !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare