To je to što me zanima!

Radnicima još nitko nije isplatio Domovinski most

Radnici su prosvjedovali jer su mislili da su krivci za neisplatu Zagrebačke otpadne vode i Bandić, no izgleda da su Vode isplatile svoj dug
Vidi originalni članak

Dvadesetak radnika Industrogradnje kratko je u srijedu prosvjedovalo pred zgradom Zagrebačkog poglavarstva. Kasne im plaće jer njihovoj tvrtki još nije plaćeno 13 milijuna kuna za radove na gradnji Domovinskog mosta. Oko 1200 radnika Industrogradnje još nije primilo plaće za rujan i listopad, a s tih 13 milijuna kuna ne samo da bi dobili sve zaostatke nego bi Industrogradnji bio omogućen normalan nastavak poslovanja. - Glavni krivac za neisplatu je tvrtka Zagrebačke otpadne vode, koja je koncesionar za gradnju pročistača otpadnih voda za Zagreb, a sukrivac je i gradonačelnik Milan Bandić, koji je još ljetos obećao da će to riješiti, kaže predsjednik Novog sindikata Mario Iveković. No Iveković je nakon prosvjeda izjavio kako je Bandić danas informirao radnike da su Zagrebačke otpadne vode ipak platile svoj dug.
- Ako je to točno, očekujemo da Uprava Industrogradnje uskoro isplati zaostatke radnicima, a ako to ne učini, svoje ćemo prosvjedne akcije usmjeriti isključivo prema njoj - najavio je Iveković.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare