To je to što me zanima!

Radnička borba: Pernar koristi demagogiju Andrije Hebranga

U priopćenju ove organizacije piše da Pernar gubi potporu prosvjednika. Ističu kako od nitko od njih ne namjerava preuzeti ulogu vođe, jer narodu ne treba politička elita
Vidi originalni članak

Posljednjih dana u sve češće sukobe ulaze Ivan Pernar i Radnička borba, koja je bojom zalila vrata HDZ-a u Karlovcu i Zagrebu. Pernar se na početku nedjeljnog prosvjeda na Cvjetnom trgu okomio na nekadašnju omladinu stranke SRP. U današnjem priopćenju Radničke borbe stoji kako je Pernar usvojio naviku spominjanja i napadanja ljevice, uključujući i njih. 

- Napad slijedi dobro poznate demagoške recepte koji su i dio arsenala Andrije Hebranga. Najprije se, bez ikakvog objašnjenja i argumentacije, na Radničku borbu nalijepi etiketa ekstremizma u svrhu diskreditacije, nakon koje više nema potrebe za bilo kakvim obrazlaganjima - piše u priopćenju. 

Kažu kako je njihova organizacija antistaljinističke orijentacije te se zalažu sa širenje demokratskih prava i slobode. Ističu kako je Pernarovo poznavanje politike i ekonomije jako slabo. U priopćenju ove organizacije piše da Pernar gubi potporu prosvjednika. 

- Jedan od pokušaja čuvanja vlastite pozicije je plašenje prosvjednika pripovijetkama o komunističkoj opasnosti - kažu iz Radničke borbe. Dodaju kako nitko od njih ne želi i ne namjerava preuzeti ulogu vođe. Zaključuju kako narodu  lideri i nova politička elita nisu potrebni.

Idi na 24sata

Komentari 115

  • Marijan MikaSivric 20.03.2011.

    Ovaj dečko je potpuni kreten!!! Obično, glupo, balavo derište koje treba dobro izmlatiti,a nakon toga poslati na goli otok! A naš narod neka se bolje primi posla i svojim radom napravi NEŠTO!!! Prosvjedima nećemo ništa napraviti...samo ćemo srušiti vladu,a nemamo pojma koga ćemo izabrati nakon toga! Ne razumijem zašto naš glupi narod misli da je ova vlada manje sposobna od drugih! Situacija je loša u cijelom svijetu i to je svima poznato...samo je razlika u tome što neke države nemaju pokvareni, glupi, lijeni i pohlepni narod kao što su Hrvati...zato im i jeste dobro!!!

  • tractor 20.03.2011.

    Mali je smeće,hebe se njemu za vladu i krizu oće se medijski eksponirat i kandidirat za sabor.mučko đubre

  • maradonamario 08.03.2011.

    trebamo nekog da nas povede,jer tako dalje ne ide!!!! svaka cast ali trebamo nekoga ozbiljnijega i nekoga koga ce se jaca bojati!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare