Obavijesti

News

Komentari 115

Radnička borba: Pernar koristi demagogiju Andrije Hebranga

Radnička borba: Pernar koristi demagogiju Andrije Hebranga
1

U priopćenju ove organizacije piše da Pernar gubi potporu prosvjednika. Ističu kako od nitko od njih ne namjerava preuzeti ulogu vođe, jer narodu ne treba politička elita

VIDEO

Posljednjih dana u sve češće sukobe ulaze Ivan Pernar i Radnička borba, koja je bojom zalila vrata HDZ-a u Karlovcu i Zagrebu. Pernar se na početku nedjeljnog prosvjeda na Cvjetnom trgu okomio na nekadašnju omladinu stranke SRP. U današnjem priopćenju Radničke borbe stoji kako je Pernar usvojio naviku spominjanja i napadanja ljevice, uključujući i njih. 

- Napad slijedi dobro poznate demagoške recepte koji su i dio arsenala Andrije Hebranga. Najprije se, bez ikakvog objašnjenja i argumentacije, na Radničku borbu nalijepi etiketa ekstremizma u svrhu diskreditacije, nakon koje više nema potrebe za bilo kakvim obrazlaganjima - piše u priopćenju. 

Kažu kako je njihova organizacija antistaljinističke orijentacije te se zalažu sa širenje demokratskih prava i slobode. Ističu kako je Pernarovo poznavanje politike i ekonomije jako slabo. U priopćenju ove organizacije piše da Pernar gubi potporu prosvjednika. 

- Jedan od pokušaja čuvanja vlastite pozicije je plašenje prosvjednika pripovijetkama o komunističkoj opasnosti - kažu iz Radničke borbe. Dodaju kako nitko od njih ne želi i ne namjerava preuzeti ulogu vođe. Zaključuju kako narodu  lideri i nova politička elita nisu potrebni.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 115
VIDEO

VIDEO Strava kod zagrebačkog nasipa: Muškarac usmrtio ženu oštrim predmetom, uhitili su ga
ISTRAGA U TIJEKU

VIDEO Strava kod zagrebačkog nasipa: Muškarac usmrtio ženu oštrim predmetom, uhitili su ga

Osumnjičeni koji se dovodi u svezu s ubojstvom je pod nadzorom policije

Jezivi detalji ubojstva na nasipu  u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se
OGLASILA SE I POLICIJA

Jezivi detalji ubojstva na nasipu u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se

Kako neslužbeno doznajemo, muškarac je ženi rasjekao vrat u blizini ruševne bolnice, a onda zvao policiju i predao se. Policija je pronašla tijelo uz samu Savu, a identitet žene još nije poznat.
Braću koju su oduševili Jadran i Plitvice smaknuli su zbog guma: Njihova tijela bacili su u bunar
STRAVA U MEKSIKU

Braću koju su oduševili Jadran i Plitvice smaknuli su zbog guma: Njihova tijela bacili su u bunar

Australce Calluma (33) i Jakea Robinsona (30) lopovi su ubili hicima u glavu i bacili u bunar. Obitelj je identificirala njihova tijela