To je to što me zanima!

Radnik (62) koji je pucao na direktora šutio kod suca

Rudolf Hruškar ranio je direktora tvrtke Bačani-transporti Ivana Šćapeca jer je dobio otkaz. Odvjetnik mu je savjetovao da se brani šutnjom
Vidi originalni članak

Zagorska je policija u četvrtak ujutro prepratila u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu Rudolfa Hruškara (62). On je u srijedu u Bedekovčini iz pištolja s tri hica ranio Ivana Šćapeca (38), direktora tvrtke Bačani-transporti. Upao je u ured tvrtke i zapucao u njega jer je dobio izvanredni otkaz. Šćapeca je teško ranio, ali nije u životnoj opasnosti. Hruškara je pred istražnim sucem branio odvjetnik Krešimir Krsnik, koji mu je savjetovao da se brani šutnjom, pa Hruškar nije odgovarao na pitanja suca. Zadržao ga je u pritvoru.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • pernica 10.12.2009.

    čovjek koji boluje od depresije ne može biti profesionalni vozač-treba postojat netko-komisija da mu to objasni.trebao je uzimat ljekove i bit na bolovanju!!!!a šta sad?tko je odgovoran?opet nitko-jadan ovaj otac dvoje djece koji sad leži u bolnici ranjen.

  • miguli 10.12.2009.

    Da čovjek prije penzije je pukel a bit če još pucanja ako se nastavi sa takvim otpuštanjima !!???

  • MIROTVORAC 10.12.2009.

    Ma dajte ljudi - pa jučer sam napisao -znam te ljude i taj stari je fakat totalno glup čovjek a dokaz tome je da je imao 3 god do penzije i lijepo je mogao malo na burzu i dobivati naknadu i uživati u penziji a ovako si je upropastio život -pa to moraš biti totalno glup i lud tako nešto napraviti !!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare